Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok fena aşık oldum

Çok fena aşık oldum
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar ben 9sınıfa gidiyorum ve 1 yıl kaldım yeni düştüğüm sınıfta bir kıza aşık oldum onu gördüğüm vakit göz bebeklerim büyüyo kalbim çarpıyo birincil kez birine kör kötük aşık oldum arkadaşlar ne yapmalıyım sizce derhal çıkmaya falan başlarsakda derslerden geri kalırım diye korkuyorum hem bizim sınıftan biri oldugu icin diger arkadaslar falan rahatsız eder diye korkuyorum (dalga muhabbet gibi) önerileriniz ?

Similar threads

Arkadaşlar 2 gündür bi kız görüyorum Kız bi avm'de çalışıyor, 3 kişi 2 amca kızı ve bu kız işletiyorlar bu avm'yi, neyse ben bu kıza sanırım aşık oldum Birazcık önce bim'e gittim, girdim ve arkamda sanırım yüzsüz bela'ydı bi telefon sesi duydum arkama baktım ve dün gördügüm o hoş kız, bi anda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
ILK ÖNCE HERKESE SELAMLAMA ARKADAŞLAR Hiç bi kız hemen hemen benden hoşlanmıorama ben birine aşık oldum daha dorusu öle sanıorumşimdi size azıcık kendimle ilgili bilgiler ve yaşıdıklarımı sunıyım 180 boyunda 90 kiloda şişmanın tekiyim kahretsin kızlar benimle hiç takılmıor şuana kadarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Lise 1 e gidiyorum 15 yaşındayım hemen sınıfımdaki kıza aşığım ya şöyle bir şey mektep başlayalı 3 ay oldu ve 3 aydır vazgeçemedim çok seviyorum hemde fazlaŞimdi o ingilizceyi çok seviyor yabancı dizileri falan bende ingilizcemiz baya iyi okula oranla hatta okulda en iyi ingilizce olarak 2 miz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Merhaba lisede okuyorum lise 3 neyse 9 Sınıftaydaken başka sınıfta olan samimi olmadığım kız bana sevdiğini yüzüme söylemişti daha sonra işte hep bana alaka falam gösteriyodu çokta hoş kız Öncleri beğenmiyodum fakat daha sonra yavaşça bişeyler hissetmeye başladım ama kıza açılamıyodum aslında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
arkadaşlar merhaba ben 10 sınıfa gidiyorum geçen sene aynı sınıfta olduğum bir kıza (9 sınıftayken) ben fena aşık oldum sanırım, tüm bir sene baştan başa baktım kıza resmen kalbim çıkacak gibiydi onu gorunce falan o yıl sadece bir dost gibi işte naber nasılsın ders muhabbetleri falan yaptık bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,043Kullanıcılar
rolexnsnsbsbSon üye
Üst Alt