Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

cok garip bir rüya ve anlamını cok merak ediyorum

cok garip bir rüya ve anlamını cok merak ediyorum
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
cok acayip bir rüya ve anlamını cok merak ediyorum evet bu aralar cok garip rüyalar goruyorum lutfen bu konuda bana tezgâhtar olurmusunuz? ilk rüyam: rüyamda cok ağırbaşlı bir sekilde otururken birdenbire sevdigim kisinin bir baskası ıle sarmas dolas halini karsımda, sokakta gezınırken goruyorum pek sınırlenıyorumkı anlatamam sıze bu sınırle evıme donup orda tanıdıgım bır erkegın gerisinde aslında orda olmayan bır kapıdan gecıp bır yemekhaneye giriyorum ve ne yazıkkı gerısını hatırlamıyorum ikinci ruyam ise: cok karanlık sımsıyah hıc bısey gormezken bırden bir bebek goruyorum karsımda fakat o bebek peygamber efendimiz (sav) bunu bılıyorum onu goruyorum bebek halınde cok günahsız karsımda oylece duruyor daha sonra bırden kayboluyor ve karsımda sadece bır el fakat sadece 5 parmagı gozukuyor hanı dur ısaretı yaparsın ya o sekılde ve bırden uyanıyorum uyandıgımda ıse hanı bebegı kucagınıza alırsınızda yanınıza yatırırsınız onu kollarınızın aşağı korursunuz ya bende o sekılde yorgana sarılmıs vazıyette uyanıyorum lutfen bu ıkı ruyamı yorumlarmısınız gercekten hıc bır yerde bulamadım tabirlerini simdiden tesekkur ederim  

858,497Konular
982,021Mesajlar
30,004Kullanıcılar
turkgsmSon üye
Üst Alt