Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çok Gezenti Burak Akkul, Korona tedavisi sırasında merhume annesiyle iletişim kurduğunu söyledi

Çok Gezenti Burak Akkul, Korona tedavisi sırasında merhume annesiyle iletişim kurduğunu söyledi
0
38

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
cok_gezenti_burak_akkul_korona_tedavisi_sirasinda_merhume_annesiyle_iletisim_kurdugunu_soyledi_1614247468_6891.jpg

Çok Gezenti ismiyle tanınan sunucu Burak Akkul, katıldığı bir televizyon programında Koronavirüs tedavisi periyoduyla ilgili konuştu. Akkul, tedavi sürecinde merhume annesiyle bağlantı kurduklarını tez etti.

Türkiye'de koronavirüs teşhisi konulan birinci 20 hastadan birisi olarak Korona mücadesinde unutulmaz isimler ortasına yerleşen ve 20 günlük ağır bakım ve uyutulma süreci sonrasında TV'ye çıkıp insanlara meskenlerinden çıkmama davetinde bulunan sunucu Burak Akkul, uzun bir ortanın akabinde tekrar bir TV programına katıldı. Akkul tedavi sürecinde merhume annesiyle ilişki kurduğunu söyleyerek herkesi şaşırttı. Akkul, bunu şu sözlerle anlattı:

'Annemi yakın vakitte kaybetmiştim, 2019'da. Onu gördüm, onunla ve bakıcısıyla ilişki kurdum. Köşede bekliyorlardı beni. Annem bir derece bana kavuşmak beni görmek istiyordu ancak bir yandan da benim hayata devam etmemi istiyordu. Ben orada zorla tutulduğumu sanıyorum. Vefata bir adım kaldı, sıra bana gelecek kalbimi çıkaracaklar.

Bunu çok net hatırlıyorum. Sıra bana geldiğinde arkadaşlarım, dostlarım, karım, yakın etrafım beni çağırdılar. Kapıyı kırdılar ve ben o sırada 8. kalp olmaktan kurtuldum. Yeniden farazi olarak bir hemşirenin sesini duydum, 'Almayalım çok seviyorlar Burak Bey'i. Almayalım Burak Bey'in kalbini' dediler ve ben son keskin bir acıyla geri döndüğümü hissettim. Annemin biraz üzülüp biraz sevindiğini... Kolumda 5 nisan uyandırıldı bilekliğini hatırlıyorum.'