Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok Güleceksiniz :)

Çok Güleceksiniz :)
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Çok Güleceksiniz adam telefondadir alo alo meteoroloji mi evet allah belanızı versin! cokguleceksiniz5c5609b3be919gifalt hoppa hoppa hoppalaan'oluyoruz yav? bu ne sıcak kardesim? biz sadece olcuyoruz beyefendi kac derece simdi? 38 hay allah belanizi versin! 2ruh ve sinir hastalıkları hastanesinin önü hekim bugün nurullah arkadaş andımızı okuyacak nurullahtürküm! topluluk türküm! n deliyim! t deliyim! n çelişkenim! tçelişkenim! nali! tali! n aliiiii! t aliiiiii! n aliiieee!! doktor şş tamam bu değin yeter 3 bakkal amca ölümden sonra yaşam war mı? değil, tadelle war weriyim mi? ver hadi 4bir cenaze wardır ve ölenin yakınları kabir başında ağlamaktadırlar andaval herifin biri gelir ve heeey! ağlamayın artık, veli burda olsaydı böyle üzülmemizi istemezdider ağlayanlardan bi tanesine döner ve: veli kim be?!diye sorar a:bu veli kansoyun cenazesi deilmi? hayır! bu murat şenışıkın cenazesi! am valla onu bilemem fakat veli olsaydı üzülmemizi istemezdi ne diyon ya!? a:son bişey diyip gitcem veli daha ölmedi, ben size şaka yaptım lan defol git be adam! 5 amca, ben sizi cok sevdim ne oldu bana baba mı diyeceksin? oo derhal ukalalaştın ha 6buyrun merhababen meslek talebinde bulunmuştum dabiz sizi arariz demiştiniz evet aramayinca korktum başiniza bişey geldi sandimherşey yolunda mi? yolundayolunda ohohyarin gelip başliim o süre ben hahhahhahikileee 7kiz isteme merasimi: kiz babasi: oglumuz ne işle meşgul? oglan: hiic koltugun kenariyla oynuyorum kiz babasi: aferin aferin kopardin mi orayi? oglan: asilsam gelicek lakin kiz babasi: asilmaya devam et evladim kiz miz yok sana 8 mustafa abi müjde!!! enişten izafiyet teorisini bulmuş!!! enişten yok einstein , einstein gerçi insan gurur duyuyo 9kafasına tabanca dayanmış ter içinde bir adam* telefondadir; silahlı adam: sakın renk verme, gebertirim! murat: aaloirfanöhmmurat benbenim dükkanın kasasındaki tüm parayı alıp buraya getirmeni istiyorum irfan*: murat abi! başın mı belada? murat: öhmdediğim gibi irfan irfan: konuşamıyon heralde eğer başın beladaysa dübidikde ben anlarım murat: söylediğimi yap irfan irfan: dübidik mi? murat: ulan hayvan içten doğru bi sözcük bulamadın mı? irfan: bi de dabidikvar murat: her neyse bitmiş ondan işte!!! irfan: hangisi? dübidik mi, dabidik mi? murat: allah bin çeşitlilik belanı versin 10bir derslik kara tahtada i didn't do thatyazısı var) tekrarlayın ismail bey ay didınt du det ay dudınt di dört of ismail bey off! ingilizce öğrenmek istiyor musunuz, istemiyor musunuz?! ya istemiyorum ya e ne işin var burda? çöbü almaya gelmiştim söylesene be adam!! ay dodınt de do onu yok be!! niçin geldiğini!!! çöbü almaya!!! defol gözüm seni görmesin  

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt