Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncusu Zeynep Koçak'ın acı günü!

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncusu Zeynep Koçak'ın acı günü!
0
151

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
cok_guzel_hareketler_bunlarin_eski_oyuncusu_zeynep_kocakin_aci_gunu_1576997540_1717.png

2008 yılında başlayan Çok Şık Hareketler Bunlar temaşa ekibinde hem oyunculuk hem de senaristlik yapan Zeynep Koçak, pederini kaybetti.

Ünlü oyuncu Zeynep Koçak, en son yakın arkadaşı İbrahim Büyükak'ın sinemasında rol almıştı.

svv0b_1576997430_2732.jpg

Çok Şık Hareketle Bunlar'ın bitiminden itibaren çok gündem olmayan oyuncu ve senarist Koçak, içtimaî medya hesabından pederinin vefat haberini hayranlarıyla paylaştı.

mmt73_1576997367_4482.jpg

Ünlü oyuncu paylaştığı karenin altına; "İlk kez bu kadar büyük bir acı yaşıyorum. Nasıl başa çıkarım onu da bilmiyorum. Benim canım pederim, her şeyim, huzur içinde uyu. Benim hayatta kalma rehberim sendin... Artık noktamı, cephemi göremeden karanlıkta ilerliyorum. Seni çok seviyorum" laflarıyla hislerini tabir etti. 

Similar threads

2008 yılında başlayan Çok Şık Hareketler Bunlar oyun ekibinde hem oyunculuk hem de senaristlik yapan Zeynep Koçak'ın pederi hayatını kaybetmişti. Koçak'ın pederi son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncu Zeynep Koçak, en son yakın arkadaşı İbrahim Büyükak'ın sinemasında rol almıştı. Bir periyoda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
2008 yılında başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar tiyatro ekibinde hem oyunculuk hem de senaristlik yapan Zeynep Koçak, babasını kaybetti. Ünlü oyuncu Zeynep Koçak, en son yakın arkadaşı İbrahim Büyükak'ın filminde rol almıştı. Çok Güzel Hareketle Bunlar'ın bitiminden itibaren çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
2008 yılında başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar tiyatro ekibinde hem oyunculuk hem de senaristlik yapan Zeynep Koçak'ın babası hayatını kaybetmişti. Koçak'ın babası son yolculuğuna uğurlandı. Ünlü oyuncu Zeynep Koçak, en son yakın arkadaşı İbrahim Büyükak'ın filminde rol almıştı. Bir döneme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Ekranlarda zayıf ve sarı saçlı haliyle gözümüzün önünde canlandırdığımız oyuncu Zeynep Koçak, baştan aşağı stilini değiştirdi. İşte Koçak'ın şimdi ki hali... Bir zamanlar Kanal D de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar’da oynayan tiyatrocu Zeynep Koçak'ı şimdi görenler tanıyamıyor. Kilo alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın eski oyuncusu Zeynep Koçak, son yıllarda sadece ve sadece değişimiyle gündem oluyor. İşte yine değişime uğrayan ünlü oyuncu, son görüntüsüyle yine herkesi şaşırtmış. Çok Güzel Hareketler'in eski oyuncusu Zeynep Koçak, son dönemde Instagram hesabından yaptığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt