2019 fazla güzel kısa aşk sözleri kısa aşk sözleri, aşk sözleri 2019 en hoş kısa aşk sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda aşık üyelerimize ve aşık olan tüm misafirlerimize yılın en güzel kısa aşk sözlerini sunuyor ve her aşkın kalıcı ve acısız olmasını diliyoruz 1549103071 1549103071 2019cokguzelkisaasksozleri5c556fe3c90302019cokguzelkisaasksozleri5c556fe3c9030 2019cokguzelkisaasksozleri5c556fe3c9030 Yaşadığım En Hoş Anlarım, Beyazlarla Süslediğim Yarınlarımsın Sevgilim Seni seven çoktur, şükür anlım aktır, birde sen seversen, dünya bana dardır Sen Bir hayatın En Hoş Başlangıcı Ve Bir Hayatın Biterken Deha yaşanacak En Hoş Sonu olursun Sevgilim Bana kalkpsiz diyorlar içten fakat;Kalbimin sende olduğunu nereden bilsinler? Hayatı Doyasıya Yaşamak için Ellerini beklerim, Senin Bir Gülüşünle Acılara gülüp geçerim Sevgilim benim Bir trafik lambasıydım kalbim her gelene geç derdi fakat sen geçerken ansızın STOP eerdi Sen hayatıma girdiğinden Beri hayatın yaşanan tüm anlarına amaç katmayı öğrendedim bebeğim Aşk bir trafik kazasıdır en yakın hastane nikah masasıdır ister yaz olsun ister kış olsun, ister üzüntü olsun ister tasa olsun, Bütün benliğim bir senin olsun sevgilim Seviyorum Seni… Aşk bir çilek beni unutursan çok çek Sigaramın Dumanında Hayalin, Sen Olmadığında yanımda Buz Tutar Yüreğim, Ben Bir Seninim Sana Aitim Sevgilim Göz bakar kalp ihtiyar sevginin birincil faslı beraber sevince Sen kerem Ben aslı Ara Sıra şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Manâ Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim Yürek durduğu süre değil unutulduğu vakit Ölür Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım Yağmurun her damlasında sen varsın dilerimki Allahtan yağmur her zaman yağsın Bu Yürek Sana Atar Bir Senindir Yâr, Aldığım her Nefes Senindir Sana Anlatmak istediklerimdir Sevgilim Aşkın ecel olsa tekrar içerim yolun ecel olsa Korkmam tekrar geçerim Seni unutmak Benim için Hayattan Kopmaktır Sevgilim Kalpten kalbe giden yolun ilk durağı gözlerdir Bir Damla Gözyaşına Yakarım Bu Şehri Gözlerinin Uğruna Birtanem