Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok güzel Kısa Candan Sözler

Çok güzel Kısa Candan Sözler
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Fazla hoş Kısa Candan Sözler Içtenlikle Hoş Sözler Kısa Samimiyetle Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret edensiz sevgili misafirler, bu yazımızda gelen yoğun istekler üstüne sizlerle candan sözleri paylaşıyoruz 1549103500 1549103500 cokguzelkisacandansozler5c5571903c6bacokguzelkisacandansozler5c5571903c6ba cokguzelkisacandansozler5c5571903c6ba Gül bahçesinde geçsede ömrüm, inan üzerine gül koklamam gülüm , seni koklamak olsada vefat, ugrunda ölmeye deger gülüm Dünyada 2 renk gül olsun,biri kırmızı digeri beyaz,sen beni unutursan kırmızılar solsun,ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun Kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM' Bir gün bir rüzgar eserse oralaraBenim sana olan sevgimi fısıldarsa kulagına unutma sende bana bir tutam sevgi yolla Dünyan öyle bir kararsin ama, seni aydinlatan tek isik gözlerim olsun Hoşuna Gitmek ölmektir bence , ben de sevmiştim ölmeden önce Sari giyer günes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer inleme olursun, Kimbilir ola ki bir gün, Beyaz giyer benim olursun Sevgimiz ağır ağır süzülen çisil yagmur gibi lakin ırmakları taşıran cinsten Seni düsünür , seni özlerim , sevgilerin özlemlerin derinliginde ne olur leke seytanin bacagini birkez beni hatırla , bir sonbahar serinliginde Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş , tıpkı benim seni sevdiğim gibi Sen bazen en zifiri karanlik gecemin günesi, sen bazen yasanacak hayatin cesaret verecek mutluluk yani, sen bazen ve defalarca sevgimin tek nedeni  

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt