Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çok hatalı yaptım sizce ne yapmalıyım

çok hatalı yaptım sizce ne yapmalıyım
0
194

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar derhal 34 ay önce bir kızla tanıştım nyse kızla konuşmaya filan başladık fakat ne değin mallık yaptımki daha o zaman 2 gün olmuştu tanışalı gittim kızı bir yere davet ettim bliyorum yuh diyeceksiniz ne de seniz haklısnız daha sonra kız hiç selamımı filan almamaya başladı ben de bunu normal karşıladım 4 ay oldu ne vakit karşılşsak göz göze geliyoruz ama selamlama vermiyorum natürel kız yarı çok alacakmış gibi ya nyse ben bu kızdan özür dilemeye bile yüzüm kalmadı sizce ne yapmalıyım

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN TEŞŞEKÜR EDRİM
BU KONUYU DAHA ÖNCE AÇTIM KONUYU YANSITMADIĞI İÇİN KAPTILDI

Similar threads

arkadaşlar derhal 34 ay önce bir kızla tanıştım nyse kızla konuşmaya filan başladık lakin ne değin mallık yaptımki daha o süre 2 gün olmuştu tanışalı gittim kızı bir yere davet ettim bliyorum yuh diyeceksiniz ne de seniz haklısnız sonra kız hiç selamımı filan almamaya başladı ben de bunu adi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
arkadaşlar hemen 34 ay önce bir kızla tanıştım nyse kızla konuşmaya filan başladık ama ne değin mallık yaptımki daha o vakit 2 gün olmuştu tanışalı gittim kızı bir yere ağırlama ettim bliyorum yuh diyeceksiniz ne de seniz haklısnız sonra kız hiç selamımı filan almamaya başladı ben de bunu olağan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ya benim hayattım da fazla şuana değin sevdiğim teki kişiye ben tanışmadan teklif etmiştim ve tahmin edileceği gibi kabul etmediSonra kızla dost olduk fakat ben yeniden arkadaşken kıza teklif ettim ve kız 3 gün düşündü ve sonun zorda olsa kabul edemeyeceğini söyledi bende dost olalım ama ben bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Abilerim,ablalarım yardımınıza muhtacım hepinize birşey danışmak istiyorumAbilerim,ablalarım diyorum çünkü daha 15 yaşındayımNeyse sorunuma gelince;aşık olduğum bir kız var ve ben bu kızla çok bir arkadaşlık kurdumBu bahsettiğim kızın 2 en yakın arkadaşı ilede çıktımBen bu kıza başlatmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Vaktinde sevdiğim bi kız vardı Kızı baya sevmiştim Onu gördükçe içim bi olağandışı olurdu vs Arkadaşlığımız vardı ama ben bu konu hakkında bişey söylemedim Zaten o da böyle şeylerle pek uğraşmıyordu, neyse Daha Sonra kızın davranışları falan değişti, birazcık havalı olmaya başladı sonradan ondan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,316Kullanıcılar
dehadehaSon üye
Üst Alt