Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cok İstiyorum Burs Başvuruları

Cok İstiyorum Burs Başvuruları
0
159

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagescokistiyorumbursbasvurulari20195afa161a2879b

İstanbul Şehir Universitesinin kurulduğu gunden beri sunduğu ve buyuk ilgi goren Cok İstiyorum Bursuna başvurular başladı Cok İstiyorum Bursu kapsamında, bu bursu neden cok istediğini en iyi ifade eden ve İstanbul Şehir Universitesinin burssuz veya kısmi burslu bolumlerinden birine OSYM tarafından yerleştirilen 3 oğrenci puanı ne olursa olsun tam burs imkanına sahip olacak Oğrenciler yazı, resim, fotoğraf veya video yoluyla 5 Temmuz a kadar sosyal paylaşım sitesi Facebook uzerinden (İstanbul Şehir UniversitesiFacebook) başvuru yapabilecek

Similar threads

İstanbul Şehir Üniversitesinin kurulduğu günden beri sunduğu ve büyük alaka görebilen Fazla İstiyorum Bursuna başvurular başladı Çok İstiyorum Bursu dahilinde, bu bursu niçin çok istediğini en iyi ifade eden ve İstanbul Kent Üniversitesinin burssuz veya kısmi burslu bölümlerinden birine ÖSYM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
İstanbul Kent Üniversitesi Fazla İstiyorum Bursu Başvurusu istanbul kent ünivrsitesi çok istiyorum bursu istanbul şehir halkı üniversitesi Sevgili melekler, bildiğiniz üzere okumak isteyen öğrenciler için değişik kurum ve kuruluşlar burs veriyor Bu burslardan biri olan Fazla İstiyorum bursu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Diyanet Vakfı Burs Başvurusu İcin Gerekli Belgeler Nelerdir Diyanet Vakfı Burs Başvurusu Belgeleri Diyanet vakfı her yıl bir kac bur vermektedir Bu burslar ve şartları şunlardır: 1 GENEL BURS Yurticinde (KKTC dahil) yuksekoğretim kurumlarında okuyan ve bir ust sınıfa başarısız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Türkiyede Burs Veren Kurumlar Hayırseverlerin kurduğu kurumlar, birtakım maddesel imkânsızlıklardan nedeniyle eğitimde zorluklar yaşamış öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermeye çalışıyorlar İşte öğrencilerin yükünü hafifleten kurumlar; Eymür Kültür Vakfı : Vakıf 130 ODTÜ ’lü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Turk Hava Kurumu universitesi Hava Ulaştırma Fakultesi Plotaj Bolumu Hakkında Bilgiler Turk Hava Kurumu universitesi Hava Ulaştırma Fakultesi Plotaj Bolumu ile ilgili sorular Pilotaj bolumune hangi puan turuyle oğrenci alınmaktadır? Pilotaj bolumune MF4 puan turuyle oğrenci alınmaktadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
198
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt