Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çok ivedi takviye !!! Kızın eski sevgilisi ile tartışma ettik,kızda işin içinde olabilir ?

çok ivedi takviye !!! Kızın eski sevgilisi ile tartışma ettik,kızda işin içinde olabilir ?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet bundan 2 ay önce bir kız bana ilgi gösteriyordu bende karşılık verdim birincil reddimi 1 hafta sona sinema teklifinde yedim kızın birincil teklifiymiş gizli gizli öğrendim tekrardan yaklaştı filan 2 haftadır konuşmuyoruz kızla benzer sınıftayız birde bunu hala seven eski sev var kızda hoşlanıyor ondan bunun ilk sev önceden tartışmışlığımız var kavgalıyım yanı gıcık azıcık neyse bugün gıcıklık yaptı ağız dalaşı ettik sınıfta boğazladım arkaya çağırdı zorlada olsa geldim kavga etmedik hoca gelidi ben çıktım gittim girişte kimi göreyim O KIZ BANA BİLE BAKMADI ARKAYA DÜRÜST GİTTİ Çıkışta yakaladı bunlar beni tartıştık eve gittim ŞIMDI YARIN OKULA GİTMEK ZORUNDAYIM KAVGA DERT DEĞIL LAKIN KIZ İŞİN İÇİNDE OLABİLİR ???

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt