Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok kıskanıyorum

Çok kıskanıyorum

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet arkadaslar şuan onunla çıkıyor gibiyiz hatta çıkıyoruz ilk önce herşey facebookda fake ilişkiyle başladı fakat oda aralıksız söylüyor birbirimizi gerçekte seviyoruz fakat benim şöyle bir sorunum var fazla derecede kıskanıyorum birisiyle 1 dakika konuşması bana vefat gibi geliyor verebileceğiniz nasihat var mı?

Similar threads

Arkadaşlar merhaba, ilk önce yaşımdan başlıyım 16 yaşındayım Yaklasık 3 ay önce elifadında bir kıza aşık oldum ve şuan da çıkıyoruz 3 ay oldu Neyse konuya dönelim Arkadaşlar ben antalyada kız arkadasım bursada oturuyor Ve gerçekten birbirmizi seviyoruz daha yasımı söylediğimde 16 yasında ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Merhaba arkadaşlar Sözü kısa kesmek adına şöyle diyeyim benim bir sevgilim vardı yaklaşık 1 sene önce buluştuk bundan fakat ben onunla beraberken yarı takıntı yaptığım için onunla berabermişim gibi onu güya gerçekte sevmiyormuşum gibi bir hissim vardı böylece hiç görüşmedim o günden sonradan ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Evet arkadaşlar tipimi sevmiyorum , gerçekten aynada tipimi seviyorum lakin kamera , video , gibi şeylerde çirkin göründüğümü düşündüğüm için moralim bozuluyor ! hafif kiloluyum şuan kilo verme aşamasındayım gerçekte fazla mübalağa kilo yok lakin yinede zayıflamak istiyom Kırıkkale Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
arkadaşlar uzun zamandır eski sevgilimle konuşmuyoduk yine de ben konuşmaya çalışıyodum fakat o cevap vermiyoduen son dün gece msj attım dedim cevap ver yahut karşına çıkarım die oda msj attı işte dedi tmm az bi işim var saat 1 de msj atıcam sana dedi saat 1 olmadan msj attı konuşabiliriz hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt