iltasyazilim
FD Üye
Çok Kolay Ve Hızlı Bir Krep Tarifi İçin Malzemeler
*2 tane yumurta
*1 su bardağı un
*1 su bardağı süt
*Gerekirse bir su bardağı su
Çok Kolay Ve Hızlı Bir Krep Tarifi Yapılışı
İki tane yumurtanın ile 1 su bardağı un topak olmadan iyice karıştıralım Ben mikser ile karıştırdım, çok güzel bir kıvamı tuttu ondan sonra bir su bardağı sütü yavaş yavaş ekleyerek karıştıralım Sıvı bir kıvamı olması lazım böyle olmadıysa gerekirse bir su bardağı su ekleyebilirsiniz Krep tencerenin bir kaşık margarin atalım eridikten sonra hepsini pişirmeye hazırlayalım İçine sürülebilecek çikolata veya reçel, size kalmış bir şey, Afiyet olsun
*2 tane yumurta
*1 su bardağı un
*1 su bardağı süt
*Gerekirse bir su bardağı su
Çok Kolay Ve Hızlı Bir Krep Tarifi Yapılışı
İki tane yumurtanın ile 1 su bardağı un topak olmadan iyice karıştıralım Ben mikser ile karıştırdım, çok güzel bir kıvamı tuttu ondan sonra bir su bardağı sütü yavaş yavaş ekleyerek karıştıralım Sıvı bir kıvamı olması lazım böyle olmadıysa gerekirse bir su bardağı su ekleyebilirsiniz Krep tencerenin bir kaşık margarin atalım eridikten sonra hepsini pişirmeye hazırlayalım İçine sürülebilecek çikolata veya reçel, size kalmış bir şey, Afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.