Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çok Komik Öğrenci Fıkraları

Çok Komik Öğrenci Fıkraları
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Çok Komik Öğrenci Fıkraları 2019 Komik Öğrenci Fıkraları Öğrenci Fıkraları Öğrenci Fıkraları Gülünç Canınız mı sıkkın ? Keyfiniz mi yok ? O halde melekler, az daha sonra okuyacağınız birbirinden gülünç fıkralarla kendinize geleceğinize şüphemiz değil Buyruncokkomikogrencifikralari20195c5609146d179gifalt hahaha hahaha hahaha 1549142283 1549142283 cokkomikogrencifikralari20195c5609147116dcokkomikogrencifikralari20195c5609147116d cokkomikogrencifikralari20195c5609147116d Matematik yalan söylemez Öğretmen matematik dersinde öğrencilerine sordu: Çocuklar, matematik katiyen yalan söylemez Mesela bir adam bir tarlayı on günde sürerse, on adam bir günde sürebilir Buna benzer bir örnekte siz verin bakalım Öğrencilerden birisi gülerek cevap verdi: Örneğin bir vapur Atlantik Okyanusunu altı günde geçerse, yüz kırk dört vapur bir saatte geçebilir! İki Ciddi Neden Sabah anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı Haydi oğlum, uyan bundan böyle Okula geç kalacaksınOğlu, yarı açık gözlerle annesine baktı ve uyku sersemi bir sesle fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorumdedi Anne, oğlunun isteğine tepki gösterdi: Okula neden gitmek istemiyormuşsun bakayım?dedi İki ciddi neden söyle banaOğlu bir yanlamasına esnerken, bir yana da annesini yanıtladı: Okuldaki bütün öğretmenler benden nefret edilen şey ediyorlar, biiir Bütün öğrenciler de dehşet ediyorlar, ikiii Bu iki önemli nedenim yeter mi, anne?Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı; bunlar okula gitmemen için neden olamazdedi Şu Anda hemencecik kal ve ivedi hazırlanBu kere oğlu iki ciddi niçin göstermesini istedi annesinden: Sen de bana, okula kesinlikle gitmemi gerektirecek iki önemli neden gösterebilir misin, anne?dedi Sabrı tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı tez çekti ve oğlunun istediği iki ciddi nedeni ondan sonradan açıkladı: Birinci önemli neden, 52 yaşında koskoca bir adamsındedi şöyle devam etti: İkinci önemli neden ise, sen okulun müdürüsün, oğlum Salak Ve Akıllı Arasındaki Ayrım Öğrenci öğretmenine öğretmenim salakla zeki arasındaki fark nedir? Hoca hiç kuşkusuz yanıt verir salaklar belirlenmiş konuşur zekiler her zaman şüphelidir Öğrenci: doğrusu mi ? Hoca:MUHAKKAKcokkomikogrencifikralari20195c56091474e3aalt Beyaz Gelinlik Hoca sınıfa soru sordu: Düğünlerde gelinler niçin beyaz giyer bilir misiniz? Bu onların en mutlu günü olduğu için! Arkadaki sıralardan bir ses yükselir; Damatların niçin siyah elbise giydiklerini şu anda anladım hocam Somun Ekmeği Minik Johnny,bir elinde bir somun ekmek, diğer eli cebinde, bakkaldan gelirken köyün rahibi ona dini bir takım dersler verebilmek için yolunu kesmiş, Biliyorsun yok mi Johnnydemiş Hepimiz elinde tuttuğun şey için yaşıyoruz, onun için gece gündüz didiniyoruz evladım Peki, öbür elinde ne var bakalım?Şeyydemiş küçük Johnny azıcık şaşırarak, Bir somun ekmek efendim! Kalkan Balığı Niçin Yassıdır Öğretmen derste sormuş: Çocuklar kalkan balığı neden yassıdır?Can parmak kaldırmış Hocam bana amcam anlatmıştı, balinanın biri onu becerirken yassılaşmışÖğretmen fazla kızmış ve bağırmış bir daha böyle bişey söylersen seni sınıftan atarım!Ertesi gün öğretmen gene sormuş Istakozun gözleri niye dışarı fırlamış gibi patlak patlaktır?Can gene parmak kaldırmış Hocam amcam onu da anlattı O sırada ıstakoz da ordaymış Çeper Öğrencinin biri sınavda soruları yanıtlamak için çeper atıyormuş 1 gelirse A iki gelirse B 5 gelirse E vs 6 geldiği vakit her yerde çeper atıyormuş Bir atmış altı gelmiş, yeniden atmış yeniden altı gelmiş, bir kaç kez daha atmış tekrar altı gelince Bu soru fazla şiddet bu soruyu geçeyimdemiş Noel Tatili Noel tatili en ince ayrıntısına kadar yaklaşan Amerikan okullarında çocuklar bitap, öğretmenler halsiz düşmüş ve eğitim ayrıntılarıyla yavaşlamışken ikinci sınıf öğretmeni Hanımefendi Firestein çocuklara Şimdi size sorular soracağım, bu soruları bilen tatile erken gidebilirder Çocuklar çok sevinir Minik Johnny kendi kendine,Ben fazla zekiyim, derhal soruyu cevaplar koşa koşa eve giderimder ve öğretmen ilk soruyu sorar ABD'nin ilk başkanı kim?Minik Johnny bütün ağzını açacakken, arkadaşı Laura cevaplar: George WashingtonHoca Laura'yı eve yollar ve ikinci soruyu sorar Johnny yeniden tam cevap verecekken diğer bir kız arkadaşı soruyu dürüst cevaplar ve o da eve erken gitmeye hak kazanır Bu böyle devam eder Her defasında tam Johnny ağzını açarken, kız arkadaşlarından biri ondan önce cevaplar Johnny çileden çıkar ve dayanamayıp Keşke bu kaltaklar biraz ağızlarını kapalı tutabilselerdiye bağırır Öğretmen başını kaldırır ve Bunu söyleyen kim? diye öfkeyle sorar Minik Johnny de ağzı kulaklarında cevaplar: Tiger Woods! Acilen artık eve gidebilir miyim? İki Ciddi Neden Sabahtan anne, oğlunun odasına girdi ve onu uyandırdı Haydi oğlum, uyan artık Okula geç kalacaksınOğlu, güya açık gözlerle annesine baktı ve uyku sersemi bir sesle fakat anne, bugün okula gitmek istemiyorumdedi Anne, oğlunun isteğine karşı çıktı: Okula niçin gitmek istemiyormuşsun bakayım?dedi İki önemli neden söyle banaOğlu bir yana esnerken, bir yana da annesini yanıtladı: Okuldaki tüm öğretmenler benden korku ediyorlar, biiir Bütün öğrenciler de nefret ediyorlar, ikiii Bu iki ciddi nedenim yeter mi, anne?Annesi oğlunun nedenlerini geçerli bulmadı; bunlar okula gitmemen için neden olamazdedi Acilen hemen kal ve ivedi hazırlanBu kere oğlu iki ciddi neden göstermesini istedi annesinden: Sen de bana, okula elbette gitmemi gerektirecek iki ciddi niçin gösterebilir misin, anne?dedi Sabrı tükenme noktasına gelen anne, oğlunun üstündeki yorganı şipşak çekti ve oğlunun istediği iki önemli nedeni ondan daha sonra açıkladı: Birinci ciddi niçin, 52 yaşında koskoca bir adamsındedi şöyle devam etti: İkinci ciddi neden ise, sen okulun müdürüsün, oğlum