Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

cok Komik Yeni Yıl Mesajları

cok Komik Yeni Yıl Mesajları
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Komik Yeni Yıl Mesajları 2019

2019 de noel baba arabayı yenilemiş yenisi 50 geyik (az yakıyor)

31 aralıkda kinder surpriz aldım icinden dansoz cıktı

Yeni yılın cuzdanına para, kalbine aşk, hayatına duzen getirmesi dileğiyle

Şeker gibi tatlı, masal gibi guzel bir yıl diliyorum

2019′ye elveda, 2019′e merhaba Hoşgeldin yeni yıl, boş gittin gecen yıl

Yeni yılını kutlarım, noel babayı şutlarım

Bu sene hangi unlunun filmini seyredecez iddialar acıldı

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, no'lu hesabınıza, 365 gun daha yatırılmıştır Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle MUTLU YILLAR

Yeni yıl umut olsun
Yurekler bulut olsun
Her sene sağlık, mutluluk
Hep bizimle olsun

Similar threads

Komik yeni yıl mesajları Hadi iyisin 1 seneyi daha eline yuzune bulaştırmadan bitirdin, mutlu yıllar Yeni yılın cuzdanına para, kalbine aşk, hayatına duzen getirmesi dileğiyle Yeni yıla nasıl girersen oyle gecer derler, bu sene seninle beraber yeni yıla girmiyorum ki bidahaki yılda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Komik Kısa Yeni yıl sms mesajları Şeker gibi tatlı, masal gibi guzel bir yıl diliyorum 2019′ye elveda, 2019′e merhaba Hoşgeldin yeni yıl, boş gittin gecen yıl 2019 de noel baba arabayı yenilemiş yenisi 50 geyik (az yakıyor) 31 aralıkda kinder surpriz aldım icinden dansoz cıktı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
Komik Yeni Yıl Mesajları 2019 Hadi iyisin 1 seneyi daha eline yuzune bulaştırmadan bitirdin, mutlu yıllar Yeni yılın cuzdanına para, kalbine aşk, hayatına duzen getirmesi dileğiyle Yeni yıla nasıl girersen oyle gecer derler, bu sene seninle beraber yeni yıla girmiyorum ki bidahaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Yeni Yıl Mesajları Espirili 2019 Cevap verememeksusmak, dayanılması guc bir yanıttır Yeni yılda tum sorunların cevapları seninle olsun Mutlu yarınlar, mutlu yıllar dilerim Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2019 no'lu hesabınıza, 365 gun daha yatırılmıştır Mutlu bir şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
2019 Komik Kısa Yeni Yıl Sozleri 2019′ye elveda, 2019′e merhaba Hoşgeldin yeni yıl, boş gittin gecen yıl Yeni yılını kutlarım, noel babayı şutlarım Bu sene hangi unlunun filmini seyredecez iddialar acıldı Hadi iyisin 1 seneyi daha eline yuzune bulaştırmadan bitirdin, mutlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,749Kullanıcılar
lekesizSon üye
Üst Alt