Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çok kötü durumdayııımm lütfen destek edin

çok kötü durumdayııımm lütfen destek edin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar benim hikayemi okuyunca biraz garip gelebilirbundan 4 ay önce falan bi kızla çıkıyordum ilişkimiz bayada uzun sürmüştü mutluydukda ama ne olduysa beni habersizce bıraktı ve hemen başkasıyla çıktığını öğrendimburaya değin adi fakat bana yalnızca bunu yapmakla kalmadı ve oturduğum sokaktaki kız arkadaşlarına birlikteyken yaşadığımız özel şeyleri de anlatmışve o kız arkadaşları da beni hatalı tanıyoryani 4 ay önce biten ilişkimin acısını hala çekiyorum ve sokağımıza yeni 2 kız taşındı tabi bende yeni bir ilişki yaşamak için onlardan birine yöneldim lakin sokağa yayılan laflar onlarıda etkilemişyani onlarda beni yanlış tanıyorlarbu arada beni terkeden çıktığımdan gelen 200 dek msj ı ne olur ne olmaz diye saklamışıtımyani bu msj ların bazıları ile son bi çare olarak günahsız olduğumu kanıtlayabilirmiyimyoksa böyle bişeye hiç kalmışmasam mı???