fazla kötüyüm çookkk
slm meleklerşu an pek ktü bi durumdayım ancak ölmek istiyorum desem yerikendime sabahleyin beri türlü türlü hakaret ediyorumbana ltfen bi hafıza verin lise 3 snıfım şimdilise 1 de aynı sınıfta olduğum bi çocuğu seviyordum o da bni seviyormş o zmnlar fakat syleyememiş bn de o yıl bşka biriyle çıkmya bşladım ama onu hala unutammaştım bni eskiden sevdiğini bildiğimi bilmiyor bnse 1 hfta önce arkadaşlarmdan öğrendimfakat bnm bi sevgilim varşimdi lise3 deim ve o blüm değiştirerek tkrar bizim sınıfa geldi ve o da bnden hşlanıyor hissediyorm bnm aklım yeniden karıştıikisi aralarında gidip geliyorumüstelik hoşnaldığm çocukta biryle çıkıyor hemen fakat sırf o da bnm fakat gibi karşısındaki kişiyi üzmemek için bişy hisetiyorbi yanda 3 snelik dünyalar iyisi sevgilm öteki yanda kankam dediğim aynı zmanda sevdiğim birisibnm yaptığm kallşlikten diğer ndeir arkadşlarnefret ediyorum kndimden nasıl yapablirim bunu sevgilmeyüz üstü bırakıp nasıl giderimbu değin alçalabldiğime inanmıyorum hiç bi insan iki kişiyi seveblir mi diyorum sevgilimle o kadar byle anlaşıyorum fakat diğeyle anlaşacağımı sanmıyorum nolur bana takviye edin o da bşka bryle çıkıyo fakat sevmiyo bn de duygularmdan belirli değilm allah byle bişyi kmsen başına vermesin öyle zorlama bi koşul ama