Çok kötüyüm yardımınıza ihtiyacım var meleklerim acil !! imdaaaatt !! hamilelikte viks kullanımı hamilelikte vicks kullanımı gebelikte vicks burnum tıkalı ne yapmalıyım faydaları Offf offf meleklerim Br kaç gündür melekler mekanında fazlaca olamıyorumcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d53eb1fealt Frown sebebine gelince ağır boğaz enfeksiyonu geçiriyorumcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d5426fbagifalt :hasta: :hasta: :hasta:cokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d542b15agifalt :grev: :grev: :grev: son 40saattirde uyuyamadım çünkü burnum tıkalıydı vee uykuya dalar dalmaz bir horlama sesiyle sıçrayarak uyanıyorum :e015:cokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d53eb1fealt Frown uykusuzum halsizim boğazım fenaa ondan hariçç te burnum tıkalı ağzımdan nefes alıyorum allahım burnumun kıymetini hiçç bilemiyormussumm kaybedince anladımcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d53eb1fealt Frown :mad2: m şimcik burun spreyim var onunla sadece burnumun akmasını sağlayabildim fakat açılmadıcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d53eb1fealt Frown ne yapabilirimm Tee genizden tıkalı oldugunu dusunuyorum cunku şimdiye sprey dzeltmeliydii doktora git derseniz dun aksam biricik aşkım benim kıyamadı benm gitmem dememe karşın zorla acile götürdüü ( domuz gribi diyecekler dye cok korkuyordum cunku ateşimde vardı) neyse acile gittik boğaz enfeksiyonu dendi ateşim 39 çıktığı için hemen bir penesilin off popooomm cok yandı( eşim her iğne olusumda benimle dalga gecer Fazla gülünç yürüyormussum iğneden sonraa:laughcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d53eb1fealt neyse doktoraa halimi anlattım boğazımdan hariçç burnum tıkalı yazdıgım ilaçlar ii gelecektir dediii ama içtim hiç bir işee yaramadııcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d53eb1fealt Frown işlenmiş anında tesir yapmayacaktır ama en azından burnnum açılsaydı vee nefes alabileydim uyur dinlenirdim o değil bu yok Allah var ateşimm iyi şuan önceden birde ateşten oldugum yere sığmıyor bunalıyordumsuan canım cok acıyorrr nefes alırkencokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d552993agifalt :tsk: Tsk :tsk: kendimi betimleme etmem geekirse boğazım şiş bembeyazzzcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d53eb1fealt Frown katı yiyemiyorum burnum tıkalı burundan neefes alamıyorum son 40saattirde uyku yok ateşim alev düşürücü aldığım için 37 eklem yerlerim ağrıyor gözlerim uykusuzluktan kıpkırmızıı kısacasıı çok hastayımcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d5426fbagifalt :hasta: :hasta: :hasta:Not grip nezle değilim doktoraa hemencecik domuz gribimiyim dedim cunku boğazlarıma bakar bakmazzz oooo fazla kötüü dedi off poff felan dedi oda hayır grip değilsin domuz versiyonundan da hiç değilsin Azıcık hastaneye gelmekte gecikmisssin birdaha böle boğaz enfeksiyonu olursa derhal gel cunku boğz enf sırık kalbi etkiliyormuş, zarar meydana geliyormus dedii tabe ben heen telaşlandım eyvah eşimide acilin muayene tarafına almadılar oda orda 9 doğurmuşcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d5563057gifalt :sinirli: Rant :sinirli: Neyse ben çok uzatttım konuyu melekler yardımınıza ihtiyacım var Burnum ve genzim için ne yapabilirim cokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d5426fbagifalt :hasta: :hasta: :hasta: çoktan teşekkürlerrr hastayımmmmcokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d53eb1fealt Frown cokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d5426fbagifalt :hasta: :hasta: :hasta: cokkotuyumyardiminizaihtiyacimvarmeleklerimacilimdaaaatt5c518d55aaa65gifalt :uhu: :uhu: :uhu: id