Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çok kötüyüm :(

çok kötüyüm :(
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
fazla kötüyüm :( meleklerim yaa bir haftadır çok kötüyüm geçen hafta regl oldum perşembe bitti cumartesi karın ağrısı başladı üşüttüm her hâlükarda dedim ve sıcak su torbası koydum o an geçti sonra kahverengiye dönük akıntı gelmeye başladı iki gün sonra oda geçti şuan karın ağrım sol yumurtalığım biçiminde değişti akıntının rengi normale döndü araştırdığıma göre kokulu olanlar felan daha kötüymüş bende o cins bişey değil sıcak su torbasız gezemiyorumcokkotuyum5c518b7f14f08alt :( Frown :( yaşım 19 ve evlide değilim doktora gitmekten bu yüzden pek fazla çekiniyorum fakat cünkü muayenenin yapılış şekli korkutucu kist olabilme irin felanda olabilirmiş 1 haftadır çekiyorum bu agrıyı tanının erken konması fazla önemliymiş off içim tekrar daraldı takviye edin ya muayene gerçektende elle müdahaleylemi oluyor ?? bu şikayetleri olan melekler varmı ?? moralim 0 birde stresten olabilirmiş ama bu kadarıda olmaz ya herhalde  

858,474Konular
981,218Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt