Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Çok Lezzetli Ve Pratik Bulgur Pilavı

Çok Lezzetli Ve Pratik Bulgur Pilavı
0
407

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çok Lezzetli Ve Pratik Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ
*1, 5 su bardağı bulgur
*1 yemek kaşığı domates salçası
*1 et bulyon tablet
*tuz

Çok Lezzetli Ve Pratik Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Asselamun aleykum! Bugün size bir çok lezzetli ve pratik bulgur pilavı göstermek istiyorum Bence bulgur çok güzel bir şey ve pirinçten bile daha iyi
Önce tereyağ tavaya koyun Tereyağ eriyince bulgur koyun ve biraz kavurun Bir yemek kaşığı domates salçası üstüne dökün ve karıştıralım 2, 53 su bardağı su, 1 çay kaşıktan daha az tuz ve bir tablet et bulyon pilava ekleyin Kapakla üstüne kapat ve *altına kısın Demlemesini bekleyin
ÇOK ÖNEMLİ: Pişirmekten sonra tava açmayın! Biraz bekleyin (1520 dk) çünkü puding gibi bir pilavı istemiyorum! Açmazsanız tane tane olacak!
Bulgur pilavı her şeyin yanında yiyebiliyorsunuz Ben güveçte köfte yaptım yanında
İnşaallah her şeyi anladınız ve beğenirsiniz Afiyet olsun!

Similar threads

Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 su bardağı bulgur *4 su bardağı sıcak su *Yarım yemek kaşığı biber salçası *1 yemek kaşığı domates salçası *1 tavuk bulyon( isteğe bağlı koymayabilirsiniz) *2 yemek kasığı tereyağı *3 yemek kaşığı sıvı yağ *Tuz Salçalı Bulgur Pilavı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Çok Lezzetli Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 su bardağı pilavlık bulgur *2 adet orta boy kuru soğan *34 diş sarımsak *1 adet büyük boy domates *2 adet et bulyon *2 adet çarliston biber *Sıvı yağ ve Tereyağı *Salça *4 su bardağı kaynamış su *Tuz Çok Lezzetli Bulgur Pilavı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Kolay ve Çok Lezzetli Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *2 geniş su bardağı pilavlık bulgur *7 yemek kaşığı zeytinyağı *2 dolgun yemek kaşığı domates salçası *3 diş sarımsak *1 tablet knorr tavuk bulyon *Tuz *Su Kolay ve Çok Lezzetli Salçalı Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Pratik Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı pilavlık bulgur *2 su bardağı su *1 5 yemek kaşığı şalça *1 tavuk bulyon veya Tavuk suyuylada pişirilebilir *2 yemek kaşığı tereyağ *Tuz *Kırmızı Toz Biber Pratik Bulgur Pilavı Tarifi Yapılışı Tavamızda (pilavı tavada yapınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler *1, 5 su bardağı Pilavlık Bulgur *2 adet domates *2 adet yeşil biber *1 adet orta boy soğan *2 yemek kaşığı tereyağ *1 yemek kaşığı sıvı yağ *1 yemek kaşığı salça *2 adet tavuk bulyon *1, 5 su bardağı sıcak su *Tuz *Karabiber *Pul biber ( isteğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt