Fazla Manyak Sözler ve Mesajlar Burada Manyak Sözler Manyak Sözler ve Mesajlar Sevgili melekler, sizlerle en son demek oysa birine asap olmuş deyim yerindeyse kıl olmuş bir misafirimizin ricası üzerine kıl mesajlar konumuzu paylaşmıştık Acilen yine bir misafirimizin ricası üstüne çok güzel manyak sözler ve mesajlar konumuzu açıyoruzcokmanyaksozlervemesajlarburada5c5569e41dff9pngalt 1549101536 1549101536 cokmanyaksozlervemesajlarburada5c5569e4234accokmanyaksozlervemesajlarburada5c5569e4234ac cokmanyaksozlervemesajlarburada5c5569e4234ac Beni ateşe at, vücudum yansın Ama sadece kalbimi bırak, çünkü; orda sen varsın… Sensizliği de sevdim ben: Çünkü; sensizliğin içinde de sen vardın… Hayatta üç şeyi sevdim: Seni, kalbimi, ümit etmeyi Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, ola ki bir gün seversin diye… Aşka kan dökmek diyorsan eğer; Sana dünyanın şah damarını keserim İlle de senin kanın diyorsan; önemli değil, ben seni toprakta da severim… Hayatta üç şeyi sevdim; seni, kalbimi, ümit etmeyi: Seni sevdim, sensin diye Kalbimi sevdim, seni sevdi diye Ümit etmeyi sevdim, belki bir gün seversin diye… Çalmasın kalbini bende başka biri çalsalar bile açma kapıları kimseye çünkü içeride ben varım Yalnizlik gecelerin,Umit bekleyenlerin,Düş caresizlerin,Yagmur sokaklarin, Tebessum dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem Bir sıcak yüz aradım su tenha sokaklarda sanki herkes tanıdık olmayan cümbür cemaat darılmış banane derdimi soran var ne bilinen bir çehrene tarafa uzansam ellerim abes kalıyor,mutlu olan kimseler hüznümü arttırıyor ne tadı var ne tuzu bu manasız hayatın yedı kat yabancılar yine de senden yakıngörüyorsun halimi buna sebep sen oldun binbir derdin ıçınde beni yapayalnız koydunduşünmedinmi bir an benimde bir kalbim varallah büyüktür elbet ağlatan bir gün ağlar!!! Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelıp oturacağım gözbebeklerıne ağlayacaksın,bır burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde benı unutmayacaksın,bır kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende benı unutmayacaksın… Kalbim seni unutacak değin normal ise duygularım onu parçalayacak değin asildir Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O vakit ne karanlık korkutur seni ne de acımasız soğuk üşütür Sevginin sıcak elleri ellerindedir !! Biz anlamayız zenginler gibi parlak taşlar üstünde dans etmekten ama kuşkusuz oysa biliriz allahına değin sevmeyi Dost, deniz kenarında taş toplamaya benzer önce teker teker toplarsın sonra teket teker atarsın Fakat bazılarını atmaya kıyamazsın Sen de atmaya kıyamadıklarımdansın… Ne unutacak değin zaman geçecek, ne geçen süre seni unutmaya yetecek Bırakıp unuturum sanma zaman alışmayı öğretir, unutmayı ASLA !!!! Keşke sen, ben olsan ölesiye sevmenin ne zor olduğunu anlasan ; keşke ben de sen olsam ölesiye sevilmenin tadını çıkarsam Çiçek sulandığınca güzel, kuşlar ötebildiğince şirin, bebekse ağladığı dek bebek ve herşeyi öğrendiğin dek bilirsin Bunu da öğren; sevdiğin kadar sevilirsin Gökyüzü kağıt denizler mürekkep olduBinlerce kez seni sevdiğimi yazdımSen de inandın APTAL! Ben seni sevmedim sana TAPTIM!!! Unutmaki sevgilim cınarlar saksıda yetismez Kalbindeki sevgi içindeki korkuya yenik düşerse hep kaybedersin Uçurumun kenarında ısen hayata gıcıklık olsun diye gülümse Duyuyorum sana dokunamamanın ezikliğini yaşıyorum aşkın rezilliğini,inan bitanem yanımdayken çekiyorum en fazla hasretini Dağlara şahinlerde çıkar yılanlarda tek ayrım tek fark birisinin uçarak diyerinin sürünerek çıkması Allahım canımı böylece bir sonbahar günü alki o sadakatsiz ne yapıp edip mezarıma koyacak bir gül bulamasın Hayatta hiç kimse için ağlamaya değmez Zaten ağlanacak kişi seni ağlatmaz olurda bir gün ağlarsan eğer başını dikey tut ki gözyaşların ağladığın birey kadar alçalmasın Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum,üstüne tüm duygularımı yüklediğim,yıldızı al,yüreğimden yüreğine yollar var,hadi benim için uzaklardan bir gülümseme yolla… Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan ahali vardır oysa katiyen unutulmayan,işte sende onlardansın!!! Gözleriyle gözlerine göz koyanın gözlerimle gözlerini oyarım gözlerini gözlerden sakın gözlerin gözlerime lazım…(MİNE) Bir pınarsın içilen ama kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, özlenen sen, özleyen sen, özleten sen, varken doyulmayan yokken dayanılmayan… Sana karanfilin sadakatini, sümbülün baglılıgını, çigdemin nesesini, lalenin gururunu, meneksenin tevazusunu, gülün saadetini versem bana ne dersin? Bu güzellik bu zeka bu kasıt batmış gözlerin büyüsü, allah tüm güzellikleri bir arada toplamıs eeee benden çok bahsettik senden naber…