Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çok mu berbat bir erkeğim

çok mu berbat bir erkeğim
0
125

Similar threads

Merhabalar arkadaşlar ben necip kastamonuda oturuyorum yasım 24 sevdiğim 22yaşında Erkeğim fakat bir çok erkek gibi değilim bu zamana değin kimseyle bisey yasamıs degılım lakin karsımdakı cok sevdıgımı canımdan ote seviyorum Benden bir güven istiyor ben bu zamana değin kımseyle bırlıkte olmadım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
3 günlüğüne kız arkadaşım bende kalmıştıhiç bir bayan cinsel obje yerine koymam,bayan istese de kendimi denetçi bir erkeğim ))çünkü pişman olur mu olmaz mı onu ben bilememzira ilişki de daim olacak degil süreklineyse kız alkol alıp eve geldi,alkolu bitirdikten 1 saat sonradan ben yatak ta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
arkadaşlar 13 yaşında bi erkeğim kankam olan bi kızdan çok hoşlanıorum ama çıkma teklifi ettikten daha sonra onu bidaha görememe bidaha konuşamam korkusu duyuyorum çünkü O'na Fazla Layık Veriyorum yarım edin lütfen sırası gelmişken kız benden 6 ay kadar büyük
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Merhaba Dostlar Ben 17 yaşında bir erkeğim endüstri meslek lisesinde okuyorum okulda pek kız ortamı değil olsada bir takım maddesel sorunlarımdan nedeniyle(fazla gösterişli sorunlar yok) hiç sevgilim olmadı hiç bir kıza konuşmaya yiğitlik edemedim Sevgilinizin olması nasıl bir duygu bana bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
21 yaşında bir erkeğim ve takriben 5 aylık bir birlikteliğim var1 ayrılık yaşadıkEski sevgilisiyle benden habersiz görüşmüş bunu bana itiraf etti ve 'hakkını helal et demek için son defa görüştüm' dediBana yanlış yaptığını sanmıyorumÇünkü itiraf etmese ruhum duymazdıSosyal medya hesaplarımızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt