Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cok mutsuzum

Cok mutsuzum
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bundan tam bir hafta once sevgililer gununde oldu hersey biz ogun hediyelerimizi birbirimize vermistk ben cok mudluydum cunku birincil kez birini cok sevdim hala daha oyle neyse ogunden sonradan ben bsey farkettim cok degsti dedim ne oldu falan bsey olmadi dedi 2 gun sonradan ogrendim arkadasindan bunlar ogun arkadasinda beraber kaldiydi o arkadasi iste gece aglama sesi duymus ve ne oldu diye sormus benm sevgilime ve demiski anneme artik yalan solemek istemiyorm biryle cikmadigim konusunda ve iste bunu ogrendikden sonradan ayrilalim dedi ben israr ettim 1 hafta oluyor hala daha israr ediyorm unutamiyorm onu aldigi hediyeye bakip agladigim gun oldu ve smdide ogrendim ancak baska bir erkekle konusuyor bana ogun demisti ben artik yalnz takilacam kmseyle konusmaycam smdi o erkekle konusuyor gene annesine yalan solemek zorunda olacak bunu duydugumda anladmki beni hic sevmiyormus o bana attgi bir yalanmis ama ben onu co seviyorm ve onu birakmak istemiyorm ne yapabilirimde aramizi her yerde eskisi gibi yaparm bi us verin ldfen

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,006Kullanıcılar
suzumixqSon üye
Üst Alt