Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyimi
Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Anlamı nedir
Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek ne demek
Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyiminin Anlamı
cok kurumlu olmak, kendini cok beğenmek
Arkası Mihrapta Olmak Deyimi
Arkası Mihrapta Olmak Deyiminin Sozluk Anlamı
Arkası Mihrapta Olmak Deyiminin Anlamı Nedir
Arkası Mihrapta Olmak Deyiminin Anlamı
Guvendiği yer cok sağlam olmak
Can Vermek Deyimi Ne Anlama Geliyor
Can Vermek Ne Demek
Can Vermek deyiminin 3 anlamı vardır:
1 Olmek 2 Ruha guc vermek, yaşar duruma getirmek 3 Bir şeyi cok ister olmak
Adam bir kurşunda can verdi
Ben senin icin canımı veririm
Defteri Kapamak Deyiminin Anlamı Nedir
Anlamını bilmediğimiz oyle cok deyim varki bunlardan biriside Defteri Kapamak Deyimi ne demek Defteri Kapamak oğrenmek istiyorsanız kısaca sizlere bu deyimin tanımını acıklamasını yapmak istiyoruz
Defteri Kapamak: İlgiyi kesmek, uğraşmaz olmak soz...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.