Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cok Olmak Deyiminin Anlamı

Cok Olmak Deyiminin Anlamı
0
142

Similar threads

Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyimi Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Anlamı nedir Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek ne demek Alcacık Dağları Ben Yarattım Demek Deyiminin Anlamı cok kurumlu olmak, kendini cok beğenmek
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Arkası Mihrapta Olmak Deyimi Arkası Mihrapta Olmak Deyiminin Sozluk Anlamı Arkası Mihrapta Olmak Deyiminin Anlamı Nedir Arkası Mihrapta Olmak Deyiminin Anlamı Guvendiği yer cok sağlam olmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Can Vermek Deyimi Ne Anlama Geliyor Can Vermek Ne Demek Can Vermek deyiminin 3 anlamı vardır: 1 Olmek 2 Ruha guc vermek, yaşar duruma getirmek 3 Bir şeyi cok ister olmak Adam bir kurşunda can verdi Ben senin icin canımı veririm
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Defteri Kapamak Deyiminin Anlamı Nedir Anlamını bilmediğimiz oyle cok deyim varki bunlardan biriside Defteri Kapamak Deyimi ne demek Defteri Kapamak oğrenmek istiyorsanız kısaca sizlere bu deyimin tanımını acıklamasını yapmak istiyoruz Defteri Kapamak: İlgiyi kesmek, uğraşmaz olmak soz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Ateş Pahası Deyiminin ne demek Ateş Pahası Anlamı Ateş Pahası Deyimi Cok pahalı anlamında kullanılır Ornek: Turkiyede et fiyatları ateş pahası
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt