Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok Önemli

Çok Önemli
0
68

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Arkadaşlar Merhaba,

Asparagas olmayacak bir mail aldım ve sizlerle paylaşmak istiyorum

Bilhassa İstanbulda yaşayan arkadaşlar lütfen daha dikkatli okusunlar

Istanbul`da cok buyuk guvenlik alarmi var ozellikle 5 yildizli otellere saldirilacagi yaygin bir sekilde konusuluyor Konsolosluklar dahi bizi aradilar ve bugun konsoloslukta acil toplantiya cagirildik Tum guvenlik onlemleri en ust seviyede Ozel gozluklu (lazer gozlugu mu nedir?) guvenlik gorevlileri basliyor bizde yarin itibari ile Tum misafir listesi MIT ile gozden geciriliyor Umarim bisey olmaz fakat cok buyuk bir terrorist atak olacagi bilgisi var
Bu aralar cok artı alisveris merkezlerine filan gitmemek lazim, avrupa yakasinda pek dolasmamak lazim hatta
Bilginize,

Arkadaslar,
Ciddi bir guvenlik uyarısı var Istanbul capında Buyuk bir terorist eylem yapılacagı yonunde CIA, MITOS gibi buyuk istihbarat birimlerinden Istanbuldaki tum 5 yıldızlı oteller ve buyuk alısveris merkezleri uyarılıyor Mecbur olmadıkca ozellikler Avrupa yakasında dısarı cıkmamanızı öğüt ediyorum *

858,509Konular
980,843Mesajlar
30,690Kullanıcılar
cxanerSon üye
Üst Alt