Fazla özel Anneler Günü Sözleri 2019 Anneler Günü Sözleri 2019 Anneler Gününe Özel Mesajlar Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda yaklaşmakta olan Anneler Günü için tümü birbirinden güzel, anlamlı özel anneler günü sözleri paylaşıyoruz ve çoktan tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz 1549103039 1549103039 cokozelannelergunusozleri20195c556fc37264agifcokozelannelergunusozleri20195c556fc37264agif cokozelannelergunusozleri20195c556fc37264agif Fedakârlık, Sevgi, katlanma ve alımlılık ne demek tanımlama et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün yok her gün çok seviyorum Anneler günün kutlu olsun canım annem Yüreğindeki sınırsız Sevgi ve katlanma için çok teşekkürler canım anneciğim… Anneler günün kutlu olsun! Mesafeler uzak olsa da yüreğim hep seninle canım annem… Anneler günün kutlu olsun! Çünkü gerçekte senin küçük bir kopyanım Umarım senin kadar Sevgi batmış olurum, Anneler günün kutlu olsun canım annem… Benim için her şeye katlanan defalarca yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en hoş annesinin, anneler günü kutlu olsun… Anneciğim, bir günümde yok her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi oysa varsın Seni çok seviyorum annem Sen hayatımın kutup yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının altında Sevginle uyudum Içten yolu buldum Seni seviyorum annem Eğer bana gözlerinle yok de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne dek sevdiğimi çok iyi anlardın… Anneler günün kutlu olsun canım annem… Annecim, biriciğim Sonsuz sevgini, bitmez tükenmez sabrını fakat anne olunca anlayabileceğim herhalde Seçme şansım olsaydı yeniden senin annem olmanı istedim SENİ ÇOOOOKK SEVİYORUMM Anneler günün kutlu olsun!!! Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım seni seviyorum annem annerler günü kutlu olsun annem Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış Sana her seslenişimde ya acım diniyor ya da sevgim coşuyor Anneler günü kutlu olsun canım annem Sen hayatımın direk yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının aşağıda sevginle uyudum Doğru yolu buldum Seni seviyorum anne Anneler günün kutlu olsun canım annem Anneciğim, bir günümde yok her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi fakat varsın Anneler günün kutlu olsun fedakârlık, sevgi, dayanıklılık ve alımlılık ne seslenmek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum Anneler günün kutlu olsun canım annem Yüreğindeki sınırsız sevgi ve dayanma için fazla teşekkürler canım anneciğim Anneler günün kutlu olsun! Mesafeler uzaktan olsa da yüreğim daima seninle canım annem Anneler günün kutlu olsun! Sen varken ben yoktum Sen açken ben toktum Şimdi de, daha sonra da basımın tacı annem Seni defalarca seveceğim benim canım annem Seni unutmadığımı bugünde bilmeni istedim Anneler günün kutlu olsun dünyanın en güzel ve özel annesi Bir günümde yok her günümdesin Her gün her saniye benimlesin defalarca bana destek oldun Sen benim için çok özelsin Anneler günün kutlu olsun Benim için her şeye katlanan, daima yanımda olan, değeri biçilemeyen dünyanın en güzel annesine… Anneler günün kutlu olsun canım annem… Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum Anne Çünkü gerçekte senin minik bir kopyanım Umarım senin değin sevgi batmış olurum, Anneler günün kutlu olsun canım annem… Benim için her şeye katlanan her zaman yanımda olan değeri biçilemeyen dünyanın en hoş annesinin, anneler günü kutlu olsun Anneciğim, bir günümde yok her günümdesin Annem olman dünyadaki en büyük şansım, iyi fakat varsın Seni fazla seviyorum annem Sen hayatımın gönder yıldızı oldun Nereye gidersem gideyim ışığının aşağıda sevginle uyudum Dürüst yolu buldum Seni seviyorum annem Eğer bana gözlerinle değil de kalbinle bakmış olsaydın, seni ne değin sevdiğimi çok iyi anlardın Anneler günün kutlu olsun canım annem Canım annem, sultanım Aldığım son nefese yaşadığım son güne değin ben sana sende bana aitsin annem Anneler günün kutlu olsun sultanım Canım Annem benim senin varlığın herşeyiyle bana yaşam veriyo senin o rahat sevgin vazgeçilmez sıcaklığın herzaman beni ısıttı daima nerde zorda kalsam bana bir çıkar yolu buldun karanlıkta kaldığımda ay gibi parlayan ışığım, sogukta üşüdüğümde içimi kuytu ısıtan sevginle herzaman yanınmda oldun iyiki varsın iyiki benim annemsin senin gibi annem olduğu için Allahıma baki şükürler olsun seni çok seviyorum canozüm biricik anacığım anneler günü canı gönülden kutlarım sevgi vede saygılarımlaa