iltasyazilim
FD Üye
Bu yıl nisan ayından eylül ayına kadar konuştuğum aşırı derecede çok sevdiğim, tutulduğum, derinlerine dek indiğim başımda dünyaların derdi varken onla kolaylık bulup, mutlu olduğum yarım kalan beni tamamlayan biri vardı 5 ay gibi süre konuştuk arkadaştık ara sıra o bana fazla yaklaştı sevgiliymiş gibi bazen ben ona onu deliler gibi sevdiğimi biliyodu bende onun beni çok sevdiğini düşünüyodum yanılmış zannetmiyorum kendimi o da seviyordu Aynı şehirlerde yaşıyoduk lakin tatil olması nedeniyle ben bambaşka o ayrı şehirdeydi hiç bir araya gelemedik çok da varmak istedik 12 defa buluşucaktık olmadı Son zamanlarda o beni bırakıp gitmeden önce aramız bu vesileyle aniden bozuldu sebep yoktu sadece biçimsizleşme azıcık artı üzerine gitmiş gibi oldum ve bana 5 ay boyunca arkadaşım kelimesini bile kullanmayan kız bana o gün o konuşmadan sonradan kardeşim dedi doğal karşılayamadım şok oldum bir kaç zıt yanıt verdim baktım oda veriyor onun için yaptıklarımı sıraladım sevdiğimi o lahza söyleyemedim yani aşk bakımından aşık olduğumu ve ben azıcık zıt gidince baya öfkelenerek anladı da artık olacağı varsa da olmaz herşey bitti diyerek beni hayatından heryerinden çıkarttı o günden daha sonra bir kaç yerden ulaşmaya çalıştım ulaştım o da bana son defa dönüş yaptı seninle geçen herşey çok güzeldi, seni seviyorum hakkını helal et yazarak noktaladı ondan sonradan yeniden dönüş yaptım romantik cümlelerle kendi benim ne dek romantik olduğumu biliyordu zaten lakin tekrar dönmedi 1 ay geçti üstünden daha da hiç ulaşmadım 2 kere çarşıda karşılaştık birinde göz göze geldik başını önüne eğip üzülmüş haraketi yaptı arkadaşıyla konuşurken ama beni görür görmez mi yaptı öbür bir konumuydu bilmiyorum beni yalnızca fotoğraflardan tanıyor canlı olarak tanır mı bilemiyorum lakin unutamıyorum denedim olmuyor ben onu içime sokmuşum içine tutulmuşum ona varmak istiyorum fakat her yerden beni çıkartmış tekrardan istekler gönderdiğimde reddediyor ama dediğim gibi 1 aydır hiç bi şekilde bir şey yapmadım en sonunda gördüğüm yerde kolundan tutup çekip herşeyi söylüyücem o dereceye değin geldim, ben ne yapmalıyım, ney tekrardan onu bana kazandırır, lütfen akıl verin?