Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çok romantik nickler

çok romantik nickler
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
çok romantik nickler Senden diğer hiç bir şeyi olmayan ben,senden başka her şeyi olanlara acırım Bana dünya yuvarlaktır dedin,dediğin içten ise neden geri dönmedin? Aşkı reddetmek,güneşin batışını görmekten endişe duyduğun için doğuşunu izlemekten hoşgörü almayı reddetmeye aynı Katiyen birilerinin umudunu kırma;Belkide sahip oldukları tek şey o'dur Beni ateşlere beygir,tüm vücudum yansın;yalnız kalbimi bırak çünkü orada sen varsın! Umarım sevgime laik olmaayan seni Ahıma kurban olmaya alışırsın Sana olan aşkım,sağır bir ressamın kristal bir yüzeye güşen gülün sesini çizdiği süre bitecek Beni sana kavuşturacak tek şeyin vefat olduğunu bilseydim,Azrailin gelmesini beklemezdim Bugünü yaşıyorsam eğer,gelecek günlerin seni getireceğine inandığım içindir Ben sende imkansızlıkları sevdim lakin asla umutsuzlukları değil Gözümde bir damla yaş olsaydın,seni kaybetmemek için ağlamazdım Bir gün biri çıkıpta güneşe adını buzla yazarsa,bilki o seni daha çok seviyor Bir tanem,iki yok üç tanem biri sen,biri ben biride belirlenmiş olacak benimle evlenirsen tekrar tekrar mutluluğun doruğundayken gülünmez,ara sıra sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin Bu dünyada iki âmâ insan vardırBiri senden başka birini görmeyen ben diğeri ise beni görmeyen sen!!! Sen hayatımda pek bir cümlesinki nokta koyamıyorum! Ara Sıra herşeyin özelliğini yitirdiğini düşündüğüm anlarda gözlerin geliyor gözlerimin önüne ve o süre kendime diyorumki daha yaşamak için fazla sebebim var aşkım Aşk yaşam lokantasında yenen en büyük kazıktır! Seni ne zamana değin seveceğimi sorma çünkü ne zaman öleceğimi bilmiyorum! Hatırından Çıkmak şiddet izah etmek ise imkansız sen unutuldukça hatırlanan ,anlatılınca bitmeyensin! Ne içimde seni unutmak gibi bir mücadele var,nede aşkımı körükleyen bir rüzgar,ne seni görmeden yaşayacak dek güçlüyüm ne de seni görmeye dayanacak kalbim var Sevgim ölümsüz amam anlayana,Aşkı baki fakat yaşayana,Dostluğum reel ama paylaşana,Dertlerim basmakalıp lakin unutabilene Sen bi tanesin benim olduğun sürece Eğer geceler seni göz önünde bulundurmak değin uzun olsaydı gökyüzü güneşe hasret kalırdı! Böylece bir sevgilin olsun ama!Sen onun için ölmeyi düşünürken o senin için çoktan ölmüş olsun Arkadaş aşkımın suya düşeceğini bilseydim balık olurdum Benim seni sevdiğim değin güneş toprağı sevseydi toprak dört mevsim çiçek açardı Seni bir giz olarak sevdiğim için beni suçlama,zira bu sırrı keşfedemediğin için ana suçlu SENSİN Bana bir gül vermiştinBu gül solunca sana dönerim demiştinAma sevgilim o gül yapmaydı Seni seviyorum derken yalan söylüyor olsan bile o yalanı bütün gerçeklere değişmem En güzel platonik aşklar hiç bilinmeyenlerdir Bir gül'ü sevdim bir seni Gül'ü sevdim dikeni battıseni sevdim ötün mü kalktı? Sana bir kutu dolusu yaşam gönderiyorumsade bir kurdeleyle süslenmişiçine güneşin doğuşunu,bir gülümsemenin sıcaklığını,sana olan sevgimi koydum zinde ol diye Dost pek biri var fakat nefes kadar yakın,yıldızlar değin uzak Aşkı geri çevirmek,güneşin batışını görmekten endişe duyduğun için doğuşunu izlemekten hoşgörü almayı reddetmeye benzer Bir gün güneşin buz tuttuğu bir yerde bil ama bu senin için yanan benim kalbimdir Yüreğine bir gül yolluyorum gülüşlerinden sesi sevdadır suskunluğun,suskunluğuna sevdalandığım yarim seni seviyorum yüreğinin gülüşlerinde sakla beni Sana rümün en hoş şeyini vermeye kalksam seni sana veremem Ne seni unutacak kadar zaman geçecek, ne geçen vakit unutmaya yetecek Bırakıp gitsemde seni unuturum sanma Zaman alışmayı öğretir lakin unutmayı katiyen Niceleri geldi neler istediler sonunda dünyayı bırakıp gittiler,Sen hiç gitmeyecek gibisin yok mi? O gidenler de senin gibiydiler Aşk bir kum saati gibidir, kalp dolarken beyin boşalır Sen çölde bir gül olsan;seni kurutmamak için hergün ağlardım Güzeldir iri bir okyanusta bir su damlası elde etmek,uçsuz bucaksız sahilde bir kum adam başına elde etmek,ama en güzeli senin sevgilin olmaktır Seni nekadar çok sevdiğimi öğrenmek istiyorsan,birgün yağmur yağdığında dışında çık ve yağmur taneelerini tutmaya çalış,tutamadığın yağmur taneleri dek seni seviyorum Kar fırtınasının içine düşen bir alev topunu hatırlatıyor bana gözlerin Biz seninle farkında olan olmadan bambaşka pencerelerden benzer yıldızlara bakmaya devam edeceğiz Yatağını gül yapraklarıyla,rüyalarını papatyalarla süsledimÜzerini sevgimle örtüp kabuslarını ben aldım ama tatlı rüyalar senin olsun Yaşamın kaynağı sevgiyse eğer;Sevgi bir heves,tutku bir amaç,amaç birşeyleri paylaşmak,paylaşmak aşk,aşk hatırlamaksa AKLIMDASIN Seni her özlediğimde kalbimde bir yıldız çizdimSeni ne değin mı özledim?Benimde artık bir gökyüzüm var Azıcık buruk bir duygu hissedersen yüreğinde,Gözlerin zaman zaman takılırsa uzaklara,kulakların vakitsiz deli gibi çınlarsa bilki seni özleyen biri var uzaklarda Hilal günlerinde KAŞIN,ondördünde YÜZÜN vardıBirde GÖZLERİN vardı oysa sanıyorum onlar yalnız sende vardı Eğer hayat jurnal bir gazete olsaydı senin olduğun köşeyi kesip saklardım Hayatta kimse için ağlamaya değmezZaten deyecek olanlar ağlatmazlar Yesıller gıyer cımen olurum,mavıler gıyerdenız olurum gun gelır beyazlar gıyer senın olurum Kayaları aşındıran dalgaların gücü değil sürekliliğidir seni içimden çıkarmaları için beni partçalayıp yakmalılarki küllerimi ayrı ayrı alıp engin denizlere atmalarki yıkık dökük koca dünyada seni benden ayırabilsinler!  

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt