Çok sert aşık olan şarkıcı Sert aşık olurum diyor, 20 sene sonrası için iddialı konuşuyor Bakın kim? Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ’Mecmua Boyner’ dergisine fazla özel açıklamalarda bulundu Doğulu Çok sert aşık olurumdedi İşte Doğulu'nun açıklamaları: ÇOK SERT AŞIK OLURUM Fazla sert aşık olurum Anında kendimden vermeye ve derhal almaya başlıyorum Bu yüzden de çok şiddetli bir aşk dönemi başlıyor Çok fazla güvenemiyorum herkese Kalbimi çok açamıyorum Çünkü sevdiğim vakit çok seviyorum ve yıpranmaktan da korkuyorum Yine meşhur olmanın getirmiş olduğu bazı tedirginlikler, paranoyalıklar var İnsanlardan gelecek olan sevgi, yaptığım işle, ünümle ilgili mi, yok mi gibi bir takım şüphelerim uyandığı anda işin büyüsü kaçıyor Onun için birazcık cesarete ve gazlanmaya ihtiyacım var açık konuşmak gerekirse Birazcık çekingenim diyebilirim yani Bu, hiç kimsenin benden beklemeyeceği bir cevap sanırım O anlamda sevmekten birazcık korkuyorum, çünkü seversem fazla seviyorum İDEAL İLİŞKİ VE KADIN NASIL OLMALI Halden Anlayan, neşeli, tatlı, doğal yani olduğu gibi, makyaız ama kendisinden değil, ilişkiden bahsediyorum natürel Her şeyin adilane konuşabildiğim, her anın tadının çıkartılabildiği, kavgasız, sessiz bir ilişki Ben bağıran bir insan değilim Sinirlenmem, sinirlendiğim vakit pek söylemem, söylesem de fazla kırıcı olmamaya çalışırım Saatlerce telefona yapışıp, hesap sorup, azarlayıp kızan bağıran çağıran ve olmadık şeylerden problem çıkartan tipleri hiç sevmem, hemencecik uzaklaşırım Çok ağırbaşlı, dingin ve olgun olması gerekiyor benim ilişkimdeki kadının Biraz sahiplenme duygusunun gelişmiş olması lüzum Anaç, ben hastayken çorbamı yapan, bana bakan insan benim kalbimi çalar BUNDAN 20 YIL SONRASI Üç tane çocuk babası, 4 tane Grammy sahibi, mutlu, neşeli, uzun saçlı, beyaz sakallı, ihtiyar bir adam olacağım