iltasyazilim
FD Üye
arkadaslar yasım 19 bundan 115 ay evvel bir kızdan hoslandıgımı farkettim ama o zamanlar cok belirli degildim kendimden hoslandıgımdan bile lakin süre gectikce once ondan hoslandıgımı sonrada onu sevdigimi farkettim fakat ortada bir sorun var kızla muhabbetim değil bir ara benzer sınıftaydık ama muhabettim yoktu sorf onunla degil yaklaşık olarak cogu kisiyle samimiyetim yoktu simdi farkli sınıflardayız ama ben onu seviyorum ve ne yapacagımı bilmiyorum bugun gordum okulda koridorda tenefüste cok tatlı bir gulumseme yaptı bana bende benzer sekilde ona karsılık verdim böylece gectik ve bir defa daha icim eridi cok seviyorum onu ama beni kabul etmeyecegini dusunuyorum müşteri olarak ne cok cirkin biriyim ne de böylece cok yakısıklı biriyim olağan biriyim birazcık kendi halimde biriyim ve bununda sorun olabilecegini dusunuyorum ama elimde degil bu ozelligimi degistiremem kızı facete ekledim onumuzdeki ay dogumgunu teklif etmek istiyorum fakat cesaretim değil cunku cok ani olacak gibi baska bir secenegimde değil fakat sizce teklif edeyimmi reddetcegini kasten ve teklifi hemen etmelimiyim yoksa dogumgunundemi ediyim?artık kendimi cok moralsiz hissediyorum benim hic kız arkadasım olmadı cok kafama takıyorum bu konuyu bugune kadar 2 kıza öneri ettim ikiside reddetti bunlarıda son 45 ayda yapabildim bir kere daha reddetilmekten cok korkuyorum yine cok uzulucem biliyorum sizce ne yapmalıyım lutfen takviye edin bana