Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

çok seviyorum onu (karşılıksız aşk)

çok seviyorum onu (karşılıksız aşk)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SA baylar bir gün arkadaşlar beni mahlleden bir kızla tanıştırdı samimi olduk iyi arkadaştık bir kaç yıl arkadaştık beraber takıldık gezdik ama şimdi ben ona aşık oldum lakin bazı şeyler var onları size söylemek istiyorum

Kız bana hiç knka demez
Bir gün ona sevdiğimi açığa vurmak istedim ve bana aynen şunları söyledi biz çok yakın iki arkadaşız dedi
yeniden bir gün gezip dolaşırken bana seninde sevgilin yok benimde değil dedi ve gülümsedi bende ona bakınca işlenmiş saçmalıyorum kb dedi
Kızla iyi arkadaşız fakat senelerdir ona soğuk davranıyorum o da beni etkilemeye çalışıyormuş gibi geliyor
Ama her gün bana çıktığı çoçuklardanda bahsediyor
Ve bundan böyle esikisi gibi görüşüp konuşmuyoruz bilmiyorum neden fakat nerdeyse yanımdan geçse selam vermiyecek o derece olduk

Evet beyler azıcık uzun oldu kb fakat sizce açılsammı hiç bilmiyorum duygularını hiç emin etmiyor sizce ne yapmalıyım

858,497Konular
982,018Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt