iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ben bir kızdan hoşlanıyorum hatta fazla seviyorum,birincil kez birine böle bağlandım lakin kızın tavırlarını yorumlayamıyorum kız benle ilgileniyor,onun oldu ortama girdimde beni kesiyor vede arkadaşım bir erkek arkadaşı ile sohbet içindeyken(yalnızca arkadaşı) beni görünce o kişiye tavırları değişiyor çekingen çekingen bir ayla giriyor
Keza çevresindeki erkeklerin olan üstü bir ilgisi var doğal kız çok güzel fakat anlıyamıyorum gidip konusamıyorum eyer beni arkadaşı olarak gördünü sölerse ben biterim birda karşısına çıkıp konusmama kısacı bütün bağlarımı kopartırım yani fazla yardıma ihtiyacım var
Ayrıca kızı unutmam için ondan uzaktan durmaya başladım lakin benle ilgilenmeye devam ediyor :S
Keza çevresindeki erkeklerin olan üstü bir ilgisi var doğal kız çok güzel fakat anlıyamıyorum gidip konusamıyorum eyer beni arkadaşı olarak gördünü sölerse ben biterim birda karşısına çıkıp konusmama kısacı bütün bağlarımı kopartırım yani fazla yardıma ihtiyacım var
Ayrıca kızı unutmam için ondan uzaktan durmaya başladım lakin benle ilgilenmeye devam ediyor :S