Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok sustum..

Çok sustum..
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Fazla sustum Fazla sustum Fazla O Kadar böyle yok Ne dek yaşanmışlık yaşanamamışlık varsa böylece En fazla da aşk dek sustum! Biliyorum, Hiç yakışmayanı giydim üzerime, Biliyorum, Çok incittim kendimi hüzünlerime, Biliyorum, Ben sustukça çığlıklar yürüdü düşünceme Ama nasıl anlatılırdı fakat, Yaşamın kıyısından bir konuk edasıyla görmek, Bir yana uçurumlara , Pek yordu ancak Uzun hayatın özeti: Bitmek zorunda kaldık, Aşkı itmek zorunda kaldık! Acilen her yanım tuz kokuyor, İçimde azgın fırtınalar, Yüreğim çarpmaya korkuyor Hani, Geldeseydi, Vefat Etmek bile olsa karşılığı, Giderdim Demedi Azlığından değil aşkın, Çokçalığından, Kıyamadı Çoktu onun da susmaları, Akıtamadığı yaşlar değin fazla Ağlamadı, Ağlamıyor, Ağlayacağını da sanmıyorum, Belki de konduramıyor Göze Yaşı Bilinmez Neyse işte, Bazı şeyler, Bazı anlar, Bazı hüzünler, Bir Takım güçler, Sevmekle aşılamıyor Yaşayacak zamanımız çoktu, Düşlerimizse yıkık dökük Yar'a yara olmaktan korktuk Boynu bükük şu anda aşk dediğimiz masumun, Hileli da değil hani Çünkü biz; Dedim ya hani Sona Ermek zorunda kaldık, Aşkı itmek zorunda kaldık! Aşk bize tarafından değildi ola ki Yittik itildik fakat yetinemedik seçme parça​  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt