Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çok yakın olduğum bir derslik arkadaşımdan hoşlanıyorum. Lütfen yol gösterin bana.

Çok yakın olduğum bir derslik arkadaşımdan hoşlanıyorum. Lütfen yol gösterin bana.
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ben 22 yaşındayım, o 25 yaşında Geçen yıl üniversiteden mezun olduk Arkadaşıma karşısında önceleri öyle hislerim yoktu Ben aynı okulumda yüksek lisansa kaldım o ise okulu uzattı Ben onun mektep sorunlarıyla da ilgilendim Bir Takım şeylerde ona muavin oldum Bu süreçte onu daha yakından tanınma fırsatı buldum Kibar, iyi kalpli ve dürüst bir çocuk Hayatım boyunca onun gibisini aradım ben Onun benim için doğru insan olduğuna inanıyorum Onun bana aleyhinde birşey hissettiğini zannetmiyorum Benim hissettiklerim aşk bile olabilir Çünkü onun için kesintisiz hayal kuruyorum
Onun için hissettiklerim geçici şeyler yok Ciddi düşünüyorum ama onun dostluğunu kaybetmekten de korkuyorum
Onu olmak için ne yapabilirim? ya da ben bu durumda ne yapayım? Lütfen bana yol gösterin arkadaşlar