Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çok yaklaştım ne yapmalıyım

çok yaklaştım ne yapmalıyım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar adım can,konuyu çok pozitif uzun tutmuycam kısaca özet geçiyorum eylül ayından beri bir kızla konuşuyorum seviyorum kızla birincil 2 ay flört ettik fakat daha önce bu konularda tecrübem olmadığı için açık konuşuyorum kazmalık yaptım ve teklif yapmakta geciktim yani şu lahza eylül ve ekimde konuştuğumuz mesajları okudukça nasıl teklif yapmamışım diye küplere biniyorum kasım aralık ve ocakta kız dost moduna girdi kanka falan demedi fakat sık sık lan diyor şu lahza birşey kaçmış değil ve bundan böyle benimde teklif yapmam gerekiyor fakat bende çekinme diye bir olayda var ancak sormayın kızı daha önce sinemaya eğlence ettim reddetmedi oysa kuzenim gelcek olmaz dedi ondan sonradan bidaha ziyafet edemedim şu anda tekrar davetmi ediyim mesajlamı teklif ediyim gerçi çekiniyorum lakin Allah rızası için yardımm

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt