fazla yalnızım doktorrr Meşhur hasta hekim diyaloglarından biriİşte doktoru çıldırtan sorularıyla bir hastacokyalnizimdoktorrr5c562df85d0b7gifalt :deli: :deli: :deli: neyiniz var kimsem değil fazla yalnızım hekim öle yalnızım fakat gölgem bile çıkmıyor + ben size nasıl destek edeyim? grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından + bana şikayetlerinizi tarif edin daima yalnızım fazla sıkılıyorum canım hiç bişey yerine getirmek istemiyor + depresyonda mısınız? değil, girmeye üşendim + size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem o da mı yalnız? + hayır psikolojik yardım amacıyla anladım beni çift kişilikli yapabilir mi? böylece yalnız kalmam + hayır lakin isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir sahi mi? + hayır + anneniz hayatta mı? bu hayatta yok + peki annenizi hatırlıyor musunuz? hayır tek hatırladığım bana seni leylekler getirdiderdi + bu normal her çocuğa böyle derler fakat beni leylekler geri getirmiş + ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş + bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? evet bizde murat 124 vardı onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz cümbür cemaat binmiş sonradan arabayı kullanan babam karşıdan çabucak gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş + anneniz de bu kazada mı ölmüş? hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş kazayı görür görmez kalpten ölmüş + anladım + çocukluğunuzdan bahsedelim azıcık hiç arkadaşınız var mıydı? vardı sıkça telefonla konuşurduk beni baştan kulak vermek için 9 a bas derdi tüm gün konuşurduk sonradan evdekiler fazla telefon parası geliyor diye onu aramamı yasakladı + evdekiler? onlar kimdi? bilmiyorum aleyhinde komşu işte + acilen hiç arkadaşınız var mı? bana tarafından mi onlara kadar mi? + tamamlanmış bu soruyu geçelim hiç sevgiliniz oldu mu? önceki hayatımdakiler sayılır mı? + cilalı bunu da geçelim + büyük bir travma atlatmışsınız böle travmaların en iyi ilacı zamandır bende o ilacın tabi etkileri oluyor + o zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? örneğin bir sosyal çevreye girmeyi deneyin AB beni kabul etmedi + daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? birleşik milletler gibi mi mesela + mahalledeki gençlerin grubuna katılın örneğin ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum lakin + hmm + o süre geriye doğru tek bir çare kalıyor neymiş hekim? + ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışıcam