Çok yeni nickler çok yeni nickler, sözler burada arkadaşlar 1549283061 1549283061 cokyeninickler5c582ef9afa7fcokyeninickler5c582ef9afa7fcokyeninickler5c582ef9afa7f Fazla fakat fazla yeni msn nickleri sözleri nerede; tabi oysa burada Melek'lercokyeninickler5c582ef9b508bgifalt :muz: :muz: :muz: ♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni fazla sevmeye devam edeceğim… ♥ Seni ben yok gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın… ♥ Geceler seni sevdiğim değin uzun olsaydı eğer inan oysa yeryüzüne hiç güneş doğmazdı ♥ Sesini duysam da her lahza yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil! ♥ Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım ♥ Ayrılık minik sevgileri öldürür lakin büyük sevgileri güçlendirir Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz daima yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim Nice günlere birlikte edinmek dileğiyle… ♥ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi… ♥ Sevginin olduğu yerde mantık olmaz derler… Ne dek dürüst! Seni pek çok seviyorum fakat aklım başımdan gitti… Birlikte daha nice sevgi doymuş mutlu günlere sevgilim… ♥ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne değin fazla özlediğimi… Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir ışıltısız olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve yaşam daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer! ♥ Sen en büyük sevgiyi hak edecek değin çok iyi ama herkesin sevmeyi yargı edemeyeceği değin özelsin ♥ Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki millet, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum Birlikte daha güzel günlere… ♥ Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha ışıltısız olur, yakamozlar diğer çizer denize kendini ve yaşam daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat… Muuckk!!! ♥ Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem bundan böyle Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun, bugün bana esersin …yarın ellere… ♥ Hasretin öldürdü beni! Şu Anda geceler çaresiz Hemen yağmur damlası gelip konar dudaklarıma gürültüsüz Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç nedensiz ♥ Sana şarap vereceğim, iç lakin sarhoş olma Sana bir gül vereceğim, kokla fakat soldurma Sana kalbimi vereceğim, sev lakin incitme!… ♥ Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz Sevgi güven verir, insanlar aldatır Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara katiyen! ♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni fazla sevmeye devam edeceğim… ♥ Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem nemli saçlarımı düzelt…Başımı omzuna yasla ıslak dudaklarımı dudaklarına aniden değdirMasum ve gözü yaşlı bir çocuk gibi konuşursamAnla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa Seni seviyorum de… Seviyorum your eye çünkü onlar very nice,bir kerecik look atme,ondan daha sonra forget me,kalbim tic tac for you,çünkü baby ı love you hayatı pek bir yaşaki hayat seni kıskansın böylece bir sevki ölüm sana acısın o kadar bir arkadaş olki dostun olmayan utansın SENI HATIRINDAN ÇIKMAK İÇİN AND İÇTİM AKLIMA GÖZLERİN GELDİ VAZGEÇTİM YAŞAMAK İÇİN YALVARMADIK , VEFAT ETMEK İÇİNDE YALVARMAYIZ! :::güneşten gelsem beni bul aydan gelsem beni bul sevgiden geldiysem ikimizi bul kül olmuş ateş yanarmı?buz tutmuş su akarmı?bu gözler seni sevgi başkasına bakarmı? hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler fakat ben terketmedim Şayet dünya için önemli olmayabilirsin fakat,Biri için dünyalar dek önemlisin seni sevdiğim değin yaşasaysım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım Seniyorum ama kimi Entatlı birisni Nasılanlatsam sana Birincil harflerine baksana Hâ¥âTTâ ïKï Âmâ TâNıDıM ßïRï ßêNï GöRMê¥êN §êN…DïĞêRï §êNDêN ßâŞKâ§ıNı GöRMê¥êN ßêN: daha istersenin söleyin ben size söyleyeyim Akşamı son bulan ufuklardagüneş damla damla erirkenhayatta kalan duygularımlasana iki kelime söylüyorum…SENİ SEVİYORUM Ne içimde seni unutmak gibi bir his varnede aşkımı körükleyen bir rüzgarne seni görmeyecek kadar güçlüyümnede görmeye dayanacak kalbim var Ben seni Bir Kum Tanesi Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Dek Çok Seviyorum Biz her ne kadar sosyetenin işlenmiş taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini mahsus ! ama yinede bir umut taşıyorum şayet SEVEN SEVİLİR diye !!! O sadakatsiz kalbin hissetmesede Sana bu şarkıyı dinleteceğim Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede Sana sevmeyi öğreteceğim Seni seviyorum diyenin sevgisinden tereddüd et çünkü aşk gürültüsüz sevgi dilsizdir… Ölümden korktuğum gibi seni sevmekten seni sevmekten vazgeçmediğim halde kaybetmekten korkuyorum… Seni göremeyen gözlere inat,seni hissedemeyen ellere inat,seni bir türlü bana getirmeyen zamana inat seni katiyen unutmayacağım! Unutma; Her beyaz gülün siyah bir gölgesi vardır Gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm unutmaki umuda kurşun işlemez gülüm Sen Bnm Farkımı Ayrım Edemedn!Fakat Artk Ayrım etsende Fark etmez!Çünkü bnm farkımı fark edenler sendn çok ayrı Eğer bir gün grurunu yenip,bana geri dönmek istersen sakın dönme,çünkü senin grurunun bittiği yerde benim grurum başlar Yetimim sensiz,yurtsuz yersizDilerim BENSİZ anLayacaksın!! öLürüm yoLuna,öLürüm yoLuna SoNuM OLaCaKsIn…!Günahı Boynuna,Onun Koynuna Ne Zaman DoYaCaKsIn?? Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Dehşet Ettim Imrenme Ettim Kendim Elde Etmek İstedim Beceremedim ! Benim için giden gider, gittiği gün biter! Zalimsin Fakat Lazımsın Bana,Hainsin Fakat Zaafımsın Anla…! SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM… BiR Başka DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN Sensizlik acı ölümdende,bu ölü hayatı aradı sende!Artık öldü sevsende,sevmesende… AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir Anda GönLündeN SiLiver GitSinAldırma Peşinde ağLyaN BenimKomik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!! GÖZN KMİ GÖRMK İSTYRSA KALBNİN DERİNLİĞNDE KMİN ALIŞILAGELMIŞ WRSA,KULĞINDA KİMN SSİ ÇINLIYRSA MELEKLR HR GECNİN SABHINDA SNİ ONA BAĞIŞLASN SüreAh Süre!Hem arkadaş,keza düşmanKeza mazlum,keza zalimAktıkça köpüren dere,durdukça kuduran şehir Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de OlurZaten Aşk Budur!Ama Gerçi,Her neyse