Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çokmu Erken Dawrandım :( ??

Çokmu Erken Dawrandım :( ??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Mrb ArkadaşLar
Acilen Ben Bizim Snıftan Bi kızdan HoşLanıyordum ( 1 haftatır filan )
Neyse Öneri Ettimm Oda kbL etti Öneri Ettiqim Günün Akşamı Kızı Evine Bırakıodum söLedim Ben senden HoşLanıyordum feLan Peki Sen Bana Karşısında BirşeyLer Hissediomsun die Evet dedi Neyse 10 dk feLan geçti iLerLedik işteKızın ELini Tuttum Çekmedi Dedi Tolqa Ewe YakLaştıkBende Anında eLimi Çektim
ArkadaşLar Çok Erken Mi Dawrandım Ilk qünden ELini Yetişmek iLe Yardım Ederseniz Sewinirim

Similar threads

merhaba arkadaşlar öncelikle forumda bunun gibi bir ask doktoru sayfası açmanız aslında güzel olmuş Verilen cevaplarda önemli olunması hosuma gitti Benim derdimede care bulmanız dileğimle arkadaşlar ben askeri okuldan ayrılıp 2 ay önce anadolu lisesine geçtim yaşım 16 9 sınıfa gidiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Arkadaşlar bundan 1 ay önce internet yoluyla bir kızla konuşmaya başladım belirli bir vakit netten konuştuk biraz samimi olduk sonradan telefon numarasını aldım birbirimize en ince ayrıntısına kadar mesaj atmaya başlamıştık nadiren de konuşuyorduk birkaç hafta sonra birgün buluştum buluşmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
arkadaşlar biras uzun olucak ama yardımlarınızı bekliyorum,öyle doldumki 1 yıl önce okulda görmüştüm,sınıfıma gelmişti para bozdurmaya,kafamı kaldırdıgımda o yüzü gördümarkadaşlarım aracılıgıyla msn adresini istemiştim aradan 1 hafta geçti dost olmuştukk,aramız iyiydiadı tugba bahsettigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt