Çöldeki Tek Göl Olsan Bile Seni Yaşatmak İçin Hergün Ağlarım ! Çöldeki Tek Göl Olsan Bile Seni Yaşatmak İçin Hergün Ağlarım ! ánLát ! yüréğímé DámLát Gözyáşíní áLmá áhímí ánlá pármák úcúmDá ácí ! ßú káçíncí súskúnLúğúm TébéssümLér yáLáncí Kánáttíğín yétér ártíK áçmá yárámí değer ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaMYoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaRSévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéTßéNi SonSuzA kadar SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun…! BiziM KavuŞmamıZ Bize BaĞLıdırHeR YokuşuN Sonu DüzE BağlıdırHer BahaRın SoNu Güze BağLıdırHayatım Verdiğin Söze BAğLıdırihtimâLLêrim Zâyif Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar Gönül öksüz yapamaz sevebiLeceği bir arkadaş arar Ta$in kaLbi yoktur fakat onu biLe alg sarar! PantoLonum Yama Limd SaLLama Ardımda Tarama YaKarIm $İm$eq qİßİ ÇakarIm KaßadayI dinLmm qIrtLagIna TaKarIm ßen ßuyum ßen Suyum Öz v Öz ßurSa CocuquyumAdreSimİ SorArSANıZ ;qAyrİ m$tümör Smtİ dLiqAnLı Cadsİ avarLr MahaLLesİ ßi$koPatLLar SokaqI no :9 vd YoqUz şayet birgün dikenLer kanatacak eLLerinizibeLki serseri bir kurşun deşiverecek yüreğinizi olur ya birgün vefat kapInIzI çaLIverecek apansIz Lakin ne siz eLLerinizi çekecek dikenLerden nede ben Ne siz korkacaksInIz geceLerden ne de ben Ne siz vazgeceksiniz bu kavgadan nede ben!!! Aklıma yar kazanç feleğim şaşaröyle bir hasretki içimden TaşarBu gönül maksimum 3 Gece yaşarEceLe Bırakma gel al Canımıkimseye Vazgeçme Sen al Canımı Böylece bir aşk isterim ama hiç yaşanmamış olsun O Kadar bir laf söyleyeyim ancak hiç söylenmemiş olsun Öyle bir tasa çeaaaim ama çekilmemiş olsun Hani a$kLar MutLu SoNLa ßiTerDi tümü ßir 0yunmu$ hepsi ßir YaLan ! Hani $anSım ßir Gün GeRi DönerDi hepsi ßir 0yuNMu$ tümü ßir YaLan ! NeReDe SaYıSız Yemin VeReNim neReDe YoLuma GüLLer SeReNim Hani YaR NeReDe Samimi Olarak SeVeNim hepsi ßir 0yunmu$ tümü ßir YaLaN Bir silahım olsaydı bir silahım; yoksulluğu şakağındankaybetmeyi kalbindenyalnızlığı sensizliği alnından alnının bütün ortasından vururdumBir kerecik söyle demiştin söyleyememiştim hani işte hemen söylüyorum SENİ SEVİYORUM! Aşktı o! Değiştiren bütün gecelerimi Aşktı o! Beni durup durup yenileyen Oydu duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu doludizgin gidişime dur diyen ßiz Né Paranın DéLisi Ne $éréfsiz GöLgési Né KansızLarın ßékçisi Nédé SiLahın Tétikçisi OLduk ßiz GönLümüzün éfé'si OrtamLarın DéLisi OLduk Bu Saattén Sonra Géçici Hévés DéiL Yargı édéné NéFés Oluruz GözL£Rim s£ni RahatsIz £di¥oRsa kapatIRIm ßiR daha a¢mam sözL£Rim s£ni RahatsIz £di¥oRsa susaRIm ßiR daha konu$mam vaRLIqIm s£ni RahatsIz £di¥oRsa öLüRüm ßiR daha kaR$Ina ¢Ikmam s£vqim s£ni RahatsIz £di¥oRsa üzqünüm ߣߣĞiM ßuna £nq£L OLamam Aşk bir bedende iki ruhdostluk iki bendende bir ruhturbana unutmayı ve unutulmanın acısını öğrettiler lakin seni bana unutturmayı asla öğretemediler Piyasada degiLimPrensipLerim yoktur Ama Seviyesiz degiLimKuralları Sevmem fakat geveze yere çignedigim qörüLmemistirKinci degiLim Ama unutmamSefkat gösteririm fakat sımartmamDaLga geçerim lakin kırmamCiddiye aLırım lakin kapıLmamHuzur veririm Fakat Söz vermemSahip olurum Fakat AiT Olmam ßakıyorumda HerkeSde ßi Hava ßi ÇaLım Şunu ßiLin 'Herkes SANATÇI olabilir Lakin YÖNETMEN benim istediğime ROL verir istediğimede YOL veririm !! Ben İsterSem AteŞi KüL DikeNi GüL GeCeyi Gün £deRimBen İsteRSem BaŞı BeDendeN KaLßi YeRindeN AgaCı KöküNden SökeRim Ben İsterSem MeSkeni ALem ALemi KraL KraLı Soytarı £deRim Ben İsterSem Zamanı ALır GüneŞi BatıRıR KıyaMeti KoPaRıR GideRim Eğer beni daha artı üzmek istemiyorsan rüyalarıma bile girme sakın n'olursun unutmak doğanın en güzel armağanı insana Biliyorsun seninde son armağanın unutulmak! ||Mézâr|| øLâcak ßana ßu Dört Duwar||YøkLuğun|| Kadar Gér¢ék ßu ||éCéL|| YøkLuğun dek Gér¢ék i¢imdé ||aCı|| azâr azâr ||öLüyørum|| ßiLmiyørSun | Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara Bir cana hasret bilmezler