Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çöle Düşse Kutup Ayılarıyla Karşılaşıp Birtakım Tatsız Olaylar Yaşayabilecek 15 Bahtsız Kişi

Çöle Düşse Kutup Ayılarıyla Karşılaşıp Birtakım Tatsız Olaylar Yaşayabilecek 15 Bahtsız Kişi
0
107

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-15337aa9a954dd67f4097b43d970999ed4c1d360.jpg

Bazı beşerler hakikaten şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz...

1. "İş yerinde öğlen yemeğimi düşürdüm."

2. "Karım bunu nasıl başardı sanki?"

3. "Durup dururken airbag'im patladı."

4. "Fotoğraf biraz bulanık kusura bakmayın, konutum yanarken netleştiremedim."

5. "Pahalı bir kıyafet alışverişi yapmıştım. Kargocular bahçeden atmış, 2 tane köpeğimiz var."

6. "Depresyondan çıkmak için kendime küçük bir sera kurmuştum, rüzgar onu da mahvetti."

7. "İnsanlar 'işe alerjim var' dediklerinde yaptıkları ironiyi anlıyorsunuz değil mi? Kendi tabire alerjim varmış."

8. "Finlandiya'da Nisan"

9. "Eşim yeni aldığı kıyafetinde tırnak buldu."

10. "Tüm boncukları tek tek ayırmam 5 günümü almıştı."

11. "Havuzum çöktü."

12. "Arabayı kapattığım an anahtarımın kırılması..."

13. "Arabamı alalı daha 2 hafta oldu."

14. "Mankende duruşu vs bende duruşu"

15. "Sanırım kırdım."

Similar threads

Bazı insanlar gerçekten şanssız olmak için doğmuşlar, öyle ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Böyle tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Okulum yanıyor." 2. "Lise öğretmeniyim. Bu akşam camıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bazı insanlar gerçekten şanssız olmak için doğmuşlar, öyle ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Böyle tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Bir aydır tatilde kaybettiğim alyansımı arıyorum. Tatilde girdiğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Bazı beşerler nitekim şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Az evvel yaptığım pastadan yalnızca bir dilim yedim. Yarım saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Bazı insanlar gerçekten şanssız olmak için doğmuşlar, öyle ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Böyle tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Lavaboya kolonya düşürdüm." 2. "O son çırpınış..." 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bazı beşerler hakikaten şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Modelde duruşu vs bende duruşu" 2. "24 saatten az bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,542Konular
981,896Mesajlar
32,543Kullanıcılar
vixsonSon üye
Üst Alt