Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çöle Düşse Kutup Ayılarıyla Karşılaşıp Birtakım Tatsız Olaylar Yaşayabilecek 15 Bahtsız Kişi

Çöle Düşse Kutup Ayılarıyla Karşılaşıp Birtakım Tatsız Olaylar Yaşayabilecek 15 Bahtsız Kişi
0
71

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-621e19335f3691b181c9a904cbb3f4b3ea3d81b4.jpg

Bazı beşerler nitekim şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz...

1. "Bir günde iki bacağımı da kırdım."

2. "16 yaşımdayım, bundan daha büyük şanssızlık mı var?"

3. "Mutfak çöktü resmen."

4. "İş arkadaşım nasıl kovuldu bakınız..."

5. "Gemilerim battı..."

6. "İşe giderken otomobilim patladı."

7. "Duvarı da yemezsin..."

8. "Bisikletimi yanlış ağacın altına park etmişim."

9. "İş yerinde bir çocuk birinci gününde 40 bin dolarlık cam paletini düşürdü."

10. "Sabah kalkıp duş almak için banyoya girdim..."

11. "Bu sabah bir tane yarasa evvel yüzüme çarptı, sonra da kahvaltıma düştü."

12. "Elime çivi girdi."

13. "Annem büyük bir mağazada çalışıyor, bugün yaşadığı şeye bakın."

14. "Mankende duruşuna güvenip aldığım ekip geldi."

15. "Akşam konuta geldim ve tek hayalim yemek yemekti lakin bozulmuş."

Similar threads

Bazı beşerler hakikaten şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "İş yerinde öğlen yemeğimi düşürdüm." 2. "Karım bunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Birtakım beşerler sahiden şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Audi'm su sızdırıyor..." 2. "Yan daireye internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Bazı beşerler nitekim şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Az evvel yaptığım pastadan yalnızca bir dilim yedim. Yarım saat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Bazı insanlar gerçekten şanssız olmak için doğmuşlar, öyle ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Böyle tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Okulum yanıyor." 2. "Lise öğretmeniyim. Bu akşam camıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Bazı insanlar gerçekten şanssız olmak için doğmuşlar, öyle ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Böyle tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Oğlum bozuk para yutmaya karar vermiş, çıkarttırmak çok daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,497Konular
982,562Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt