Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çöle Düşse Kutup Ayılarıyla Karşılaşıp Birtakım Tatsız Olaylar Yaşayabilecek 15 Bahtsız Kişi

Çöle Düşse Kutup Ayılarıyla Karşılaşıp Birtakım Tatsız Olaylar Yaşayabilecek 15 Bahtsız Kişi
0
91

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Bazı beşerler nitekim şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz...

1. "Mezuniyet fotoğrafım."

2. "3 lastiğin patlamasının akabinde, yoldaki çakıl ve çivileri toplamaya karar verdik."

3. "Akşam bisiklet kullanırken buraya düştüm."

4. "Hamburgerim küçücük bir eksikle geldi."

5. "Smoothie yaptıktan sonra blender'ı düşürdüm."

6. "Anlatmama gerek yok acımı biliyorsunuz."

7. "Tatilin son gününden günaydın."

8. "Yeğenim telefonumda havalı tabancasını denemiş."

9. "Güzel bir gün oluyor..."

10. "Seslenebileceğim kimse yok..."

11. "Düştüm."

12. "Eşim birinci sefer uçağa bindi, görünümüne bakın."

13. "Yanlış tarafından açtım."

14. "İnternetten neden alışveriş yapmamalıyız?"

15. "İlk iş günümde müşterinin camını patlattım. Kovulur muyum?"

Similar threads

Bazı insanlar gerçekten şanssız olmak için doğmuşlar, öyle ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Böyle tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Lavaboya kolonya düşürdüm." 2. "O son çırpınış..." 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Birtakım beşerler sahiden şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Audi'm su sızdırıyor..." 2. "Yan daireye internet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Birtakım beşerler nitekim şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Yanlış istasyonda tren bekliyormuşum. Hiçliğin ortasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bazı insanlar gerçekten şanssız olmak için doğmuşlar, öyle ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Böyle tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "İnternetten aldığım vs eve gelen" 2. "Banyomun tavanı çöktü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kimi beşerler nitekim şanssız olmak için doğmuşlar, o denli ki çöle düşseler karşılarına kutup ayısı çıkabilir yani. Bu türlü tipleri görünce şanssızlıkları karşısında 'çok şükür bugün de başımıza bir şey gelmedi' diyoruz... 1. "Dairemin ilandaki görüntüsü vs taşındıktan sonraki manzarası"...
Cevaplar
0
Görüntüleme
413
858,542Konular
981,897Mesajlar
32,552Kullanıcılar
hmdasbahaSon üye
Üst Alt