Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

combat arms eu siyah ekran

combat arms eu siyah ekran

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
önceden sorunsuz bir şekilde oynuyordum ve sonra bilgisayar bozuldu ve format attım combattı yüklediğim zaman oyuna sorunsuz şekilde giriyor ama mağaza da falan sadece karekterim görünüyornolur yardım edin nvidia geforce 6150se onboard bi ekran kartım var

Similar threads

Merhaba Arkadaşlar Combat arms da ara ara kasmalar oluyo ram ekran kartı felan yuksek ama formattan sonra böyle oldu (xp) PC özeLLikLeri: 2,50 gb RAM 1 gb 128 BIT GEFORCE EKRAN KARTI
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
cod 1 i sıkıntısız onuyorum fakat cod 2 yi denemek istedim bugün ve dirext hatasıyla karşı karşıya kaldım Formattan önce sorunsuz oynuyordum formattan sonra nedense açamadım Kesinlikle ekran kartıyla ilgili bi sorun değil Resimde gördüğünüz üzere bu hatayı alıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Merhaba arkadaşlar aklımda birkaç sorum var sizlerle paylaşmak istedim Ekran Kartı Alacağım yardımlarınızı bekliyorum Bilgisayarın özellikleri : ekran kartım 1 gb 32 bittir Combat arms oynuyorum çözünürlük 1280 ve efektler en düşük seviyede kalabalık ortamlarda kasmalar oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar Sistemim Ekran Kartı:1024mb Nvidia GeForce 7300 GS Ram:1024 mb ddr2 İşlemci:İntel Pentium 300 GHz 302 GHz(çift çekirdek) HDD:200 gb markasını blmym 2 yıllık makina 4 kere falan format attım Hiç sürücü güncellemedim 2005 te cod 2 ilk çıktığında mükemmel oynuyordum ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Lütfen yardım edin Point Blank benim laptopda çok titriyor, kasıyor Tmm dedik PCyi temizledim Game Booster falan Nvidianı en iyi performans için ayarladım Yine de olmadı Format atdım Yine kastı Laptopumun özellikleri: İşletim sistemi: Windows 7 Home Basic x86 (32 bit) İşlemci: Intel Core...
Cevaplar
0
Görüntüleme
353
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt