Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Combat Arms Hile Paylaşımı yapan Üyeye +1.200.000 Rep

Combat Arms Hile Paylaşımı yapan Üyeye +1.200.000 Rep
0
245

Similar threads

Başlıktaki gibi Multiplayer oynayamıyorum yardımlarınızı bekliyorum, Birde Cod 4 bolu oynanabiliyrmuş, nasıl yapabilirim? 2 dk nızı almaz lütfen yardımlarınızı bekliyorum+rep ödüllü
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Oyun dünyası, son yıllarda hiç olmadığı kadar süratli bir gelişim gösterdi ve kendi profesyonellerini doğurdu. Elbette bu profesyonellerin ortasında ister istemez kimi hileciler de ortaya çıktı. Bilhassa çevrimiçi çok oyunculu oyunlarda karşımıza çıkan hileler, bütün oyun zevkimizi bozarlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
204
Sen misin oyun oynarken hile yapan Dünyanın en büyük oyun ağlarından birinden, hile yapanlara çok kötü bir sürpriz Blizzard, Battlenet kullanım şartlarını ihlal eden 320 bin Warcraft III ve Diablo II hesabını temizlediğini doğruladı İlk defa yasaklanan hesaplarda yalnızca 30 günlük bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Activision, Call of Duty oynarken hile yapanlara karşı daha da agresif olmayı amaçlıyor. Daha önceden Ricochet isimli bir sistem kuran şirket, mevcut yapısında dahi çok eleştirilirken, yine tartışmalı bir hamleye imza atacak. İddialara göre hile yapan oyunculara, bir daha aynı seriden başka bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Tarım ve Orman Bakanlığı gıda ürünlerinde hile yapan 74 firma ve 99 ürünü ifşa etti. Et ve et ürünleri, alkol, bal ve çay gibi çok sayıda üründe çeşitli hile yöntemlerine başvurulduğu açıklandı. Bakanlık denetimlerinde döner, köfte ve sucuğa da sakatat karıştırıldığı belirlendi.  Bakanlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt