Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Company of Heroes: Opposing Fronts [Beşiktaş Tim]

Company of Heroes: Opposing Fronts [Beşiktaş Tim]
0
299

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Company of Heroes: Opposing Fronts PC

Önce oyunun kurulu olduğu dizinin sonuna DEV komutunu ekleyiniz

Oyun esnasında CTRL+SHIFT+~ basıp konsolu açınız, daha sonra aşağıdaki kodları giriniz CTRL+SHIFT+~ tekrar basarak konsolu kapatın

FOWToggle Toggle Savala sisi AçıkKapalı

eebigheadmode(1) Büyük kafalar Açık

eebigheadmode(0) Büyük kafalar Kapalı

taskbarhide Görev çubuğunu gizler

taskbarshow Görev çubuğunu açar

statgraph() Statgraph'ı aktifleştirir

statgraphchannel(fps) Oyun FPS hızını gösterir(statgraph aktif olmalı)

setsimrate(#) Oyun hızını belirler (# Hız 10 normal)

Similar threads

Company of Heroes: Opposing Fronts PC v Önce oyunun kurulu oldugu dizinin sonuna DEV komutunu ekleyiniz Oyun esnasinda CTRL+SHIFT+~ basip konsolu açiniz, daha sonra asagidaki kodlari giriniz CTRL+SHIFT+~ tekrar basarak konsolu kapatin FOWToggle Toggle Savala sisi AçikKapali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Önce oyunun kurulu olduğu dizinin sonuna DEV komutunu ekleyiniz Oyun esnasında CTRL+SHIFT+~ basıp konsolu açınız, daha sonra aşağıdaki kodları giriniz CTRL+SHIFT+~ tekrar basarak konsolu kapatın FOWToggle Toggle Savala sisi AçıkKapalı eebigheadmode(1) Büyük kafalar Açık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Oyun esnasında Ctrl+Shift+~ ya da Ctrl+Shift+@ basarak konsolu açın, Aşağıdaki kodları girin Ctrl+Shift+~ basarak tekrardan konsolu kapatabilirsiniz FOWToggle Savaş sisi AÇIKKAPALI eebigheadmode(1) Büyük kafalar AÇIK eebigheadmode(0) BÜyük kafalar KAPALI taskbarhide Görev...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
company of heroes opposing fronts yükledim oyun sorunsuz acıldı ama bi problemim var oyunda en adamlar nede araçlar gözüküyo sadece komut verildiginde toz bulutu cıkıyo catısma oluyor ancak hiç bişiy görünmüyo
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Herkese iyi forumlar Öncelikle şöyle başlamak istiyorum ben internetten torrent ile CoH tales of valor indirdim güzelce kurdum yüklemeden önce key istedi onuda netten tedarik ettim fakat oyunu kurdum crackı yaptım giriyorum 3 oyun farklı farklı açılıyor yani şöle giriyorum normal company of...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,708Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt