Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

condition-zero yardım ustalar

condition-zero yardım ustalar
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben bir bölümde takıldım sandallar var ve ben orada kaldım çıkışı bulamıyorum kapalı biryerde biri var onu haklayamıyorum daha dogrusu oraya giremiyorum yardım ederseniz sevinirim ustalar

Similar threads

infernal die bi oyun yüklü ve ben şöle bi bölümde takıldım yardım edecek arkadaşım varsa sevinirim şu an bi platformdayım ilginç bi makinanın içinde çılgın bi prof var ve etrafı kuşun geçirmez cam olduğundan ateş etmek faydasız ve habire üstüme kafalarında demir bi maske olan robotlar gönderiyo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaşlar selam geçenlerde 34 yeni oyun aldım Heroes5, Godfather, Global Storm ve Condemned; bu oyunu çok beğendim tam 6 cd fakat 4 bölümde takıldım lütfen oynayanlar ve geçenler yardım ederse çok sevinirim, Senaryo şöyle 4 bölümde metro istasyonunda bi vagonu aramam gerekiyo aksilik ya zaten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
arkadaslar hankagai diye bir bölümdeyimdowned pilot dan sonraki bölümherkesi öldürüyorum adamın biri kaçıyor demir kepenkli bir yere giriyoronu yakalayamıyorumhatta aynı bölümde yerde yatan bisikletli yaralı bir adam var yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
arkadaslar verildi mi daha önce bilmiyorum ama bir çok sitede olmadığı için hilesi bu oyunun paylaşmak istedim oyunun kurulu oldugunu dizini acıp program klasörünün içinde modonoff dosyasını açıoruz offyazan satırı bulun ve onu onoalrak değiştirin oyuna girin oyun içindeyken f11 e basıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
277
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt