iltasyazilim
FD Üye
Lisans Deneme Sürümü
Boyut 50 MB
Version 3CRWE62092B
Dil İngilizce
Conexant AC97 Soft Data Fax Modem with SmartCP, yazılımı Windows işletim sistemindek kullanıcılar için sunulan bir modem driver yazılımıdır
Conexant AC97 Soft Data Fax Modem with SmartCP, yazılımı Windows işletim sistemindek kullanıcılar için sunulan bir modem driver yazılımıdır
Cihaz modem ve faks olarak kullanım sunan gayet kullanışlı ve çok modüllü olan bir yazılım olup, cd kurulumu için yetersiz kalanlar için sunulmuş bir modem kurulumudur
Program, kullanımı ve kurulumu gayet kolay olan bir yazılımdır Yazılım bir, driver olduğu için ürün açıklaması çok bulunmamaktadır
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Boyut 50 MB
Version 3CRWE62092B
Dil İngilizce
Cihaz modem ve faks olarak kullanım sunan gayet kullanışlı ve çok modüllü olan bir yazılım olup, cd kurulumu için yetersiz kalanlar için sunulmuş bir modem kurulumudur
Program, kullanımı ve kurulumu gayet kolay olan bir yazılımdır Yazılım bir, driver olduğu için ürün açıklaması çok bulunmamaktadır
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.