iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler;
Üç yumurtanın beyazı Bir çay bardağı seker Üç çay bardağı Hindistan cevizi ( tam dolu olacak )
Hazırlanışı;
Bir kaba bütün malzemeler koyulur Yemek kaşığı ile iyice karıştırılır Elde edeceğimiz kıvam çok cıvık olmaması lazım, gerekirse hindistan cevizi hindistan cevizi ekleyin Yağlı kağıt serilmiş tepsiye congolais´ler dizilir (yemek kaşığı yardımı ile) Tepside congolais ´ler dağılmıyorsa kıvam olmuştur demektir Önceden ısıtılmış 170180 derecede kızarana kadar pişirilir Piştikten sonra soğumaya bırakılır Dilerseniz bir paket vanilya, rendelenmiş limon veya portakal kabukları ekleyebilirsiniz Bu defa videoyu hazırlar iken benmari usulü çikolata erittim Yağlı kağıdın üstüne çikolatayı koydum (ılık olması lazım) ve congolais´leri hafif bastırarak çikolatanın üstüne koydum, resimde görüldüğü gibi
Afiyet olsun
Üç yumurtanın beyazı Bir çay bardağı seker Üç çay bardağı Hindistan cevizi ( tam dolu olacak )
Hazırlanışı;
Bir kaba bütün malzemeler koyulur Yemek kaşığı ile iyice karıştırılır Elde edeceğimiz kıvam çok cıvık olmaması lazım, gerekirse hindistan cevizi hindistan cevizi ekleyin Yağlı kağıt serilmiş tepsiye congolais´ler dizilir (yemek kaşığı yardımı ile) Tepside congolais ´ler dağılmıyorsa kıvam olmuştur demektir Önceden ısıtılmış 170180 derecede kızarana kadar pişirilir Piştikten sonra soğumaya bırakılır Dilerseniz bir paket vanilya, rendelenmiş limon veya portakal kabukları ekleyebilirsiniz Bu defa videoyu hazırlar iken benmari usulü çikolata erittim Yağlı kağıdın üstüne çikolatayı koydum (ılık olması lazım) ve congolais´leri hafif bastırarak çikolatanın üstüne koydum, resimde görüldüğü gibi
Afiyet olsun