Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

conter strike condition zero deleted scanes

conter strike condition zero deleted scanes

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaslar hankagai diye bir bölümdeyimdowned pilot dan sonraki bölümherkesi öldürüyorum adamın biri kaçıyor demir kepenkli bir yere giriyoronu yakalayamıyorumhatta aynı bölümde yerde yatan bisikletli yaralı bir adam var yardım ederseniz sevinirim

Similar threads

oyunda bir bölüm var bu dagların arasında nöbetçi kulubelerinin bulundugu bir yerde nöbetçilerle çatışmaya girdiginde hemen sirenler çalmaya baslıyordu Onların hepsini öldürdüm bir tane kamyonetin orda son adam var onu öldürüyorum va bilmem ne detected yazıyor bir türlü geçemiyorum o bölümü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Başlangıç: Başlar başlamaz kelepçeli bir el ile karşılaşıyoruz, fakat kelepçeyi çözmek gayet kolay, kilidi açınca hemen ara demo girecek US Embassy To Dili, East Timor (1) Bir sızma görevi ile oyuna başlıyoruz Bu görevde kesinlikle görülmemiz ve silahlı çatışmaya girmemiz istenmiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
İlk oyuna dair küçük bir video seyredip anıları tazeledikten sonra asıl oyuna dönüyoruz Kahramanımız olanları anlama çabasında asistan kıza sorular sorarken, kendisinden Animus adlı cihaza yatması isteniyor Herhangi bir tuşa basarak Animus? uzanın 15 yüzyıl İtalyası?da doğum sancıları içinde bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt