Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cool Takılcaz Diye B*kunu Çıkardım Eskiye Nasıl Dönerim.

Cool Takılcaz Diye B*kunu Çıkardım Eskiye Nasıl Dönerim.
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Zara,US POLO'dan giyincek dek param varSaçlar okul ortalamasına tarafından uzun,küpe takıyorum(Kimisi küfretcek ama neyse)Tabiri caizsede herif var,tipin verdiği bir özgüvende var12ci sınıfta geçtikCool takılalım diye bir karar aldık arkadaşımla zaten mizacımızda aşağı yukarı buna uyuyordu böylece çok yırtık konuşan tiplerde değildikSadece gelen teklifler 10 u geçtiDershane olsun,okul olsunYavşayanlar,konuşmaya çalışanlar gözümün içine bakanlarda cabasıAnlatacak fazla misal varda kısa keseyimBen bu evrede sadece 1 kızla çıktımOkulun en güzel ve peynir kızlarından biriydiBen cool gözüküyeceğim ya,kızı kıskanmıyordum kantinde çalışan çoçukla alışverişe gidiyorlardı birşey demiyordum,buluşalım diyordu işim var diyordumBen birde kızlarla artı haşır neşir olan biriydimİşte allem oldu kallem oldu 3haftada kız benden ayrıldıAslında bu kızla işimi görürdüm ama abaza derler diye birşey yapmadım öpmekten başka,daha geçen gün iş lisesinin önünden geçerken kızlar kadar söz atıldı cool takılcam diye onu bile duymamazlıktan geldim doğrusu dönüp muhabbeti kurcaktım ama tekrar böyle takılıp ismimim abazaya çıkmasın diye yürüdümGeçen gün alışveriş merkezinde gördüğümüz kızlar kadar takip edildik baya peşine düşüp takip etmişler kızlar bizi 1 defa baktım sonradan dönüp bakmadım bile doğrusu kız güzeldi konuşmakta istiyordum bu meret yüzünden böyle kasıntı bir adam haline geldim ya :S Yolda yürürken bile bir kıza bakıp egosunu hoşnutluk etmicem diye kimseye bakmadan kasıntı kasıntı yürüyorumTanıdıklara selamlama veremiyorum o yüzdenAbi çok kasıntı biri oldumİsmim gay'e çıkacak mazallah ,bundan böyle o ayla geldiki kızla bakışıyoruz o gelsin diyorum hanımefendi tavırları sergiliyorum,aleyhinde cinste birincil mesaj atmadan kattiyen atmam diyorum Valla psikologa gitcem böyle giderse cuma günüSizin önerileriniz nedir ?

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt