Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

coook komik

coook komik
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dunya nufusuna gore her kıza iki erkek duşuyormuşBenim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun

zeytin gozlum bana meylin nedendirbabanemin eski sevgilisi dedemdir
icine birden ders yapma isteği gelirse panik yapma sakin olotur ve isteğin gecmesini bekle

KURESEL ISINMADAN DOLAYI SUSUZLUĞU ONLEMENİN YOLLARI:Su boreği ve sulu kofteyi az tuketelim,gidenin arkasından su dokmeyelim, kızlara veya erkeklere sulanmayalım,sulu boya yerine kuru boya kullanalım,kimsenin arkasından su sızdırmayalım, cok yuruyup ayaklarmıza kara sular indirmeyelim, brini en fazla bi kaşık suda boğalımhavadan konuşalım sudan konuşmayalım, saman altından su yurutmeyelimBUNU HERKESE YOLLAYALIM SUSUZ KALMAYALIM

kızlar cips gibidir uzaktan baqınca cıtır cıtır yanına gidince bildiğin patates

bu erikson başka erik yok

Nişanlıyken erkek konuşur kız dinler;evlenince ikisi konuşur mahalle dinler!

DOKTORUM SIGARADAN UZAK DURMAMI SOYLEDI, BEN DE BIR METRELIK BI AGIZLIK YAPTIRDIM

ERKEKLER PARK YERI GIBIDIR IYILERIN HEPSI KAPILMISTIR

imagescoookkomik5ad771271a371gif imagescoookkomik5ad771271a371gif imagescoookkomik5ad771271a371gif imagescoookkomik5ad771271a371gif

Similar threads

Dünya nüfusuna göre her kıza iki erkek düşüyormuşBenim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun zeytin gözlüm bana meylin nedendirbabanemin eski sevgilisi dedemdir içine pat diye ders yapma ricası gelirse panik yapma sakin olotur ve isteğin geçmesini bekle KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI SUSUZLUĞU...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
1Su boreği ve sulu kofteyi az tuketelim 2Gidenin arkasından su dokmeyelim 3Kızlara ve erkeklere sulanmayalım 4Sulu boya diil kuru boya kullanalım 5Meyve suyu diil,posasını tuketelim 6Kimseyle aramızdan su sızdırmayalım 7Cok yuruyup ayaklarımıza kara sular indirmeyelim 8Kimseyi bi kaşık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Kuresel ısınmadan dolayı onemli olcude dunyamızda ve ulkemizde su kaybı yaşanmaktadır,lutfen aşağıdaki maddeleri dikkatli okuyalım ve uygulamaya calışalım 1 su boreği ve sulu kofteyi az tuketelim 2 Gidenin ardından su dokmeyelim 3 Kızlara ve erkeklere sulanmayalım 4 Sulu boya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
1 Su akarken testiyi dolduralım 2 Su testisini su yolunda kırmayalımimagessunasiltasarufedilir5ad76eb32e0a7gif 3 Su değirmenlerini kaldıralım 4 Su gotururmeselelere fazla dalmayalım 5 Suyun başını tutalım 6 Herkesi sulu dereye goturup susuz getirelim 7 Kimsenin suyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Böyle su tasarrufuda görmemiştim KÜRESEL ISINMADAN DOLAYI SU TASARRUFU ÖNLEMLERİ Geneva, Arial, Sansserif1Su böreği ve sulu köfteyi az tüketelim ​ Geneva, Arial, Sansserif2Gidenin arkasında su dökmeyelim ​ Geneva, Arial, Sansserif3Kızlara ve erkeklere sulanmayalım ​ Geneva, Arial...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt